1 can daha kurtaralım

Batina

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
4.033
Çözümler
9
Hedef 500 bin TL. Şu ana kadar 211 bin TL toplandı. 1 3 5 TL demeyin gönlünüzden ne koparsa yollayın. Hepsinin çok değeri var emin olun.

Arkadaşlar SMA hastası bir kardeşimize lütfen destek olalım. Haluk Tatar şu an canlı yayın yapıyor. Ünlü kişiler de konuk olacak. Gerekli açıklamalar canlı yayının açıklama kısmında yazıyor. Lütfen en azından izleyelim ve sosyal medyadan paylaşalım. Para desteği yapamıyorsak bile bu desteği göstermek bile çok önemli ve değerli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 
Son düzenleme:
Devlet yardım eli uzatmadıkça bu çocuklar yaşayamaz. SGK 1 kuruş vermiyormuş. Türkiye'de bu çocuklardan çok fazla var.
Sanırım Türkiye'de 300 SMA hastası çocuk varmış. Bu sayı ne kadar doğru bilemiyorum. Eğer gerekli para toplanırsa konuya çok hakim değilim ama yaşayacaktır mutlaka. Ayrıca bu tarz paylaşımlar yardımlar konuyu gündeme getiriyor. Bu sayede yapılacak bir şeyler varsa konu öne çıkmış oluyor. Bu da çok önemli.
 
Sosyal medyadan özellikle Twitterdan twit atıp yayını paylaşırsak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabiliriz. Çok hızlı şekilde para toplanıyor. EFT atanlar ekran görüntüsünü maille atabilirler veya mailde söylenebilir. Bu şekilde toplanan para hesaplanıyor.

3 5 demeyelim lütfen. Herkes imkanı dahilinde gönlünden ne koparsa yollasın. Hepsi çok değerli. Hiç yollayamayacak olanlar en azından yayını takip etsin ve sosyal medyadan paylaşsın. Twitterdan ara sıra twit atarsanız öne çıkartmış oluruz.
 

Geri
Yukarı