Cevaplarınızı bekliyorum.
Konuyu açalı baya olmuş, araştırdım bu konuyu. 1 Fincan kahve 250 Kaloriye kadar yakıyor termik efekti yüzünden.Kalori yakmaz ki.
Sen soruyu anlamamışsın dostum, açıkladım.Besinler kalori yakmaz, kalori yakımını hızlandırır.
Kaynağınız nedir? Bu doğruysa günde en az yarım litre kahve içmeye başlayacağım da.Konuyu açalı baya olmuş, araştırdım bu konuyu. 1 Fincan kahve 250 Kaloriye kadar yakıyor termik efekti yüzünden.
Termik efekt nedir? Vücudun sıcaklığını arttırması. Vücut sıcaklığı artınca vücut onu düşürmek için uğraşacak ve bu sürede kalori yakacak.
Sen soruyu anlamamışsın dostum, açıkladım.
Ölürsünüz. Kahve en doğal ve yanetkisi az supplementtir diyebilirim. Antremandan önce ve gün içerisinde doğru kullanımı ile yağ yakımı dediğimiz olayı destekler. Direkt olarak kilo verdirici bir özelliği yoktur. Dolaylı olarak kan akışınız hızlandığında acıkırsınız ve 200 yakacakken 400 alıp zarara girersiniz (kalori).Kaynağınız nedir? Bu doğruysa günde en az yarım litre kahve içmeye başlayacağım da.
Ölürsünüz. Kahve en doğal ve yanetkisi az supplementtir diyebilirim. Antremandan önce ve gün içerisinde doğru kullanımı ile yağ yakımı dediğimiz olayı destekler. Direkt olarak kilo verdirici bir özelliği yoktur. Dolaylı olarak kan akışınız hızlandığında acıkırsınız ve 200 yakacakken 400 alıp zarara girersiniz (kalori).
Kahveden ziyade kafein ile ilgili araştırma yapın o halde. Yoksa herkes sizin gibi düşünür yarım kilo kahve içer incecik olurdu.Eki Görüntüle 456380
Kafein ve mineralin ne zararı olur ki? Günde 2 buçuk su badağı kahve neden öldürsün?
Yanlış anladınız sanırım yarım litre dedim. İçine su katılmış türk kahvesi vb.Kahveden ziyade kafein ile ilgili araştırma yapın o halde. Yoksa herkes sizin gibi düşünür yarım kilo kahve içer incecik olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.