1 Çay Kaşığı Kahve Kaç Kalori Yakar?

Kalori yakmaz ki.
Konuyu açalı baya olmuş, araştırdım bu konuyu. 1 Fincan kahve 250 Kaloriye kadar yakıyor termik efekti yüzünden.

Termik efekt nedir? Vücudun sıcaklığını arttırması. Vücut sıcaklığı artınca vücut onu düşürmek için uğraşacak ve bu sürede kalori yakacak. :)
Besinler kalori yakmaz, kalori yakımını hızlandırır.
Sen soruyu anlamamışsın dostum, açıkladım.

Konuyu açalı baya olmuş, araştırdım bu konuyu. 1 Fincan kahve 250 Kaloriye kadar yakıyor termik efekti yüzünden.

Termik efekt nedir? Vücudun sıcaklığını arttırması. Vücut sıcaklığı artınca vücut onu düşürmek için uğraşacak ve bu sürede kalori yakacak. :)

Sen soruyu anlamamışsın dostum, açıkladım.
Kaynağınız nedir? Bu doğruysa günde en az yarım litre kahve içmeye başlayacağım da.

Kaynağınız nedir? Bu doğruysa günde en az yarım litre kahve içmeye başlayacağım da.
Ölürsünüz. Kahve en doğal ve yanetkisi az supplementtir diyebilirim. Antremandan önce ve gün içerisinde doğru kullanımı ile yağ yakımı dediğimiz olayı destekler. Direkt olarak kilo verdirici bir özelliği yoktur. Dolaylı olarak kan akışınız hızlandığında acıkırsınız ve 200 yakacakken 400 alıp zarara girersiniz (kalori).

Ölürsünüz. Kahve en doğal ve yanetkisi az supplementtir diyebilirim. Antremandan önce ve gün içerisinde doğru kullanımı ile yağ yakımı dediğimiz olayı destekler. Direkt olarak kilo verdirici bir özelliği yoktur. Dolaylı olarak kan akışınız hızlandığında acıkırsınız ve 200 yakacakken 400 alıp zarara girersiniz (kalori).

1573048907758.png

Kafein ve mineralin ne zararı olur ki? Günde 2 buçuk su badağı kahve neden öldürsün?

Enerji kaybı ısıyı düşürmeye çalışırken değil, ısının oluşumu sırasında kaybedilir. Termojenez işlemi size kalori kaybettirir.

Kafeinin vücutta tiroidi taklit ettiği ile alakalı bir yazı okumuştum güvenilir bir kaynakta. Metabolizmayı hızlandırması daha fazla enerji gereksinimine neden oluyor anlayacağınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı