Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 6 Nisan 2019 #12 Silinen üye dedi: 12 saat yok mu Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Teknik124 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... "Bumu?"
Silinen üye dedi: 12 saat yok mu Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Teknik124 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... "Bumu?"
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #13 Handsome Reis dedi: "Bumu?" Genişletmek için tıkla... Cümledeki anlamı anlayamadım nedense
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 6 Nisan 2019 #14 Teknik124 dedi: Cümledeki anlamı anlayamadım nedense Genişletmek için tıkla... "This" kelimesi çok fazla arka arkaya duyulunca "vis" gibi oluyor ya bu da "bumu" gibi oluyor.
Teknik124 dedi: Cümledeki anlamı anlayamadım nedense Genişletmek için tıkla... "This" kelimesi çok fazla arka arkaya duyulunca "vis" gibi oluyor ya bu da "bumu" gibi oluyor.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2019 #15 Handsome Reis dedi: "This" kelimesi çok fazla arka arkaya duyulunca "vis" gibi oluyor ya bu da "bumu" gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz söyledikten sonra fark ettim
Handsome Reis dedi: "This" kelimesi çok fazla arka arkaya duyulunca "vis" gibi oluyor ya bu da "bumu" gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz söyledikten sonra fark ettim