Merhaba hocalarım iyi sosyaller,
Bu yıl 10. sınıftayım ve gerçekten çok zor bir dönem geçiriyorum. 1. dönem 1. yazılıların bazılarına giremedim, çünkü parmağımdaki bir sorun nedeniyle okula uzun bir süre ara vermek zorunda kaldım. Daha sonra okula döndüğümde ise fizik tedavi için günün yarısında okuldan ayrılmam gerekiyordu. Özellikle kimya, fizik vb derslerine tam 4 hafta boyunca hiç giremedim ve şu an konulara hâkim değilim. Arkadaşlarımdan not alsam bile anlamıyorum hocanın anlattıkları ile bir olmuyor.
Sınav yarın ve ben hiçbir şey yapamayacağımı düşünüyorum. İlk başlarda parmağımdaki sorun yüzünden yazı yazamıyordum ve bu da notlarıma çok kötü yansıdı. Daha önce oldukça iyi gidiyordum, özellikle edebiyatta gayet başarılıydım, ama şimdi diğer derslerde büyük bir düşüş yaşadım. Bu dönemde 9 ve hatta 1 aldığım oldu.
Sormak istediğim şu: Bu dönemi tamamen bırakıp 2. dönemde derslerimi toparlama şansım var mı? Şu anda gerçekten çok moralim bozuk ve ne yapacağımı bilemiyorum. Bana bu durumda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda fikir verebilirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler.