İttihatçı Genç Attopat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 OKODENRO dedi: e-Okul kapanmadı ki daha bugün matematikçi sözlümü girdi benim. Genişletmek için tıkla... Efenim e okul kapandı bizde ama? Kimse giremiyor o nasıl oluyor
OKODENRO dedi: e-Okul kapanmadı ki daha bugün matematikçi sözlümü girdi benim. Genişletmek için tıkla... Efenim e okul kapandı bizde ama? Kimse giremiyor o nasıl oluyor
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 16 Ocak 2024 #12 Daha kapanmadı diye biliyorum. Başından savmak için söylemiş olabilir.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #13 OKODENRO dedi: e-Okul kapanmadı ki daha bugün matematikçi sözlümü girdi benim. Genişletmek için tıkla... Okul müdürlerine bağlı diye biliyorum. Hocaya sorduğumda müdür bu hafta içinde ne zaman isterse kapatabilir demişti. Bizde de kapalı e okul.
OKODENRO dedi: e-Okul kapanmadı ki daha bugün matematikçi sözlümü girdi benim. Genişletmek için tıkla... Okul müdürlerine bağlı diye biliyorum. Hocaya sorduğumda müdür bu hafta içinde ne zaman isterse kapatabilir demişti. Bizde de kapalı e okul.