Emrah Yılmaz1 Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 1 10 Haziran 2024 #1 Benim ikinci dönem ortalamam 87 ama ilk dönem ortalamam 73, şimdi ben takdir alabiliyor muyum?
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Hocam devamsızlık ve dersten kalma sıkıntınız yoksa alırsınız.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.057 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Emrah Yılmaz1 dedi: Benim ikinci dönem ortalamam 87 ama ilk dönem ortalamam 73, şimdi ben takdir alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Dönem sonu verdikleri belge o dönemde aldığınız ortalamaya göre veriliyor. İlk dönem teşekkür almışsınız, ikinci dönem takdir alacaksınız. Dönemlerin not açısından tek bağlantısı var o da yıl sonu dersten kalıp kalmayacağınızı belirliyor.
Emrah Yılmaz1 dedi: Benim ikinci dönem ortalamam 87 ama ilk dönem ortalamam 73, şimdi ben takdir alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Dönem sonu verdikleri belge o dönemde aldığınız ortalamaya göre veriliyor. İlk dönem teşekkür almışsınız, ikinci dönem takdir alacaksınız. Dönemlerin not açısından tek bağlantısı var o da yıl sonu dersten kalıp kalmayacağınızı belirliyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Alırsın hocam eğer 2.dönem 50 altı ders ortalaması olmayan ders yoksa ve devamsızlıktan kalmadıysan alırsın.
Alırsın hocam eğer 2.dönem 50 altı ders ortalaması olmayan ders yoksa ve devamsızlıktan kalmadıysan alırsın.