1.dönemin devamsızlığı 2.dönem özürlüye geçirilebilir mi?

Müdürüne rica ediyorsun. Tabii ki boş gitme. 2 kilo antep fıstıklı baklavayı masaya bırak ve alttan alarak rica et. Lise son sınıfta özürsüz devamsızlık yapma durumunda kalmıştım ve sınıfta kalıyordum ama normale bakarsak taktirle mezun olacak puan ortalamam vardı. 45 50 gün olan devamsızlığı hallettim.
Uzun lafın kısası müdür halden anlayan ve sen özür dilerim öküzün teki değilsen devamsızlığını bile silecek yetkisi var.

Aynı durumdan ben de muzdaribim. Hasta olduğum günler çok saçma bir şekilde rapor almadım. Müdürle konuşup da özürlüye geçirmeyi de denemedim. Müdüre bu durumu sorduğumda ise hayır olmaz diyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum.

Aynı durumdan ben de muzdaribim. Hasta olduğum günler çok saçma bir şekilde rapor almadım. Müdürle konuşup da özürlüye geçirmeyi de denemedim. Müdüre bu durumu sorduğumda ise hayır olmaz diyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum.

Velim geldi ve 2 tane kağıt imzaladı geçirirler diye düşünüyorum ama tamamen hocanın vicdanına kaldım ve hocada çok ters yarın belli olacak.

Geri
Yukarı