1 Efes Extra kafa yapar mi?

Ilk defa içeceğim. 1 tane buyuklerden aldim, kafa yapar mi?

Aç karnına içersen belki yapar da ilk defa içeceğinden dolayı ama bir şey olmaz ya, zilzurna olmazsın merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini kaldırım taşı sanmadığın sürece sorun olmaz sen yinede ilk yarısını iç ne olduğuna bak kaldırım taşı değilsen devam et.

1 tane seni fazla sallamaz ama belki hafif çakır kafa olursun bünyeni bilemiyoruz

2 tane al. 1 tane pek hissetmezsin. 2. yeter. Zaten 2 adet efes extra herkese yeter. Nereden biliyorum dersen çok kullandım. afiyet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane al. 1 tane pek hissetmezsin. 2. yeter. Zaten 2 adet efes extra herkese yeter. Nereden biliyorum dersen çok kullandım. afiyet olsun.

Haci nefes kokunu aldim mesajdan sağ ol oneri icin bas agritir diyorlardi agritmadi bile hicbise yapmadi bir 3 tane falan almak lazim muhtemelen

Haci nefes kokunu aldim mesajdan sağ ol oneri icin bas agritir diyorlardi agritmadi bile hicbise yapmadi bir 3 tane falan almak lazim muhtemelen

Baş ağrıtmaz 2 tane. 3 tane alırsan 3.cüyü hemen içme. Üst üste 3 tan3 cidden rahatsız eder. Biraz ara vererek iç. 1 saat olabilir.1.30 saat sonra içmen tavsiyemdir.3.cüyü içeceksen mezeyide sağlam tutman tavsiyem. Ben 2 tane yi mezesiz içtiğim için 3.de artık biraz abur cubur hissi hissettiriyor. Yine de ne olursa olsun 3 tanr üst üstr efes extra tavsiye etmem. Karar senin afiyet bal şeker olsun bu arada.

Bünyeden bünyeye değişiklik gösterir, psikolojik bile sarhoş olursun. Öyle deneyeceğim, eğlencesine diye 1 tane içersen zaten maksimum yapacağı hafif çakırkeyf, kilo varsa ikinciden sonra çakırkeyflik başlar. Bu "kafa yapar mı?" sorusu daha çok psikolojinle alakalı. Morali bozuk olup 1 tane Pilsen ile sarhoş olan da (ya da olduğunu sanan) keyfi yerinde olup 3 Extra ile çakırkeyf olan da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…