1 Ekim 2023 Türk Telekom Zammı

1 Ekim 2023'ten itibaren en ucuz internet tarifesi 585 TL olacak.

1695236470205.png

Kaynak: 1 Ekim 2023 Tarife Düzenlemesi | Türk Telekom

Aylık ortalaması 350 TL'ye ve 45 TL'de modem ücretiyle 50 Mbps paket aldım yarına randevu verdim. Kendi altyapısı, teknik servisi, müşteri hizmetleri olmayan cart curt firmalardan bıktım. İyi kurtarmışım anlaşılan, zamanında pahalı deyip abone olsaydım şuan 100 mbps 200 liraya kullanıyordum. Taahhütün müşteri tarafından isteneceği kimin aklına gelirdi. Arayınca çok şanslısınız fiber var diyorlar telefona gülüyorum. 50 MBPS fiber olsa ne olur olmasa ne olur. 45 TL zorunlu modem kira olayı ile fiberin altyapı masrafını bizden çıkarıyorlar.

Başlığı ve tabloyu görünce ana avrat sövmek üzereydim(Sonuna kadar hak ediyorlar). Çünkü zaten Temmuz'da zam yapmışlardı diye hatırlıyorum. Bir daha mı zam yaptılar diye girip o fiyatları görünce şok oldum. İlk başta taahhütlü sandım. Burada her zaman için geçerli bir durum var.

Bu adi heriflerin taahhütsüz fiyatları hep böyle. Caymak isteyenlerin mabadına gireceği fiyatı duyunca vazgeçirmek için kasten yapılmış bir şey. 5 yıl önce de böyleydi. Şimdi de böyle. Mesela ben zam gelmeden geçen senenin fiyatıyla haziran ayında bağlattım. İlk 12 ayında 215 lira olmak üzere 24 ay taahhütlü 75 Mbps VDSL interneti kullanıyorum. Taahhütsüz fiyatı için 500 bilmek kaç lira demişlerdi. Normalde mobil müşteriye özel bu tarifeye 229 liradan 100 Mbps ile girecektim. Hat kaldırmaz diye inatlaştılar ve 50 bağladılar ve sonra kendim 75'e yükselttirebildim. Şimdi aynı tarife 369 lira. Anlaşılan aynı yoldan devam edip yine aylık ücretten fazla cayma bedeli çıkarttıracaklar.

Ülkemizde çoğumuzun canı gönülden istediği köklü değişikliği yaşamadığımız sürece kimse bu vicdansızlığa dur demeyecek.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı