1 GB Palit ekran kartı alınır mı?

Bilmiyorum hocam. 400 lirada zaten kalite beklememek lazım. Günlük kullanım için falan kullanılabilir belki birkaç hafif oyun. Ama Turbox'da yani gerçekten kalitesiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İhtiyacınızı karşılıyorsa attığınız Letgo'daki HD 6850 kartı alabilirsiniz.

Hocam evet HD 6850 daha iyi fakat LP değil kasama sığmyor anladığım kadariyla bu kartı üreten AMD satan Turbox firması.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-06-17-58-39-620-edit_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2024-09-06-17-58-39-620-edit_com.openai.chatgpt.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 22
Dostum ekran kartını amd yapar, markalarsa üstüne soğutma sistemini kaplamasını falanını filanını yapar. Aynı şey nvidia içinde geçerli. İstediği kadar amd üretsin, turbox yasa dışı merdiven altıymıs gibi düşün.

Kasanız kaç cm?

Dostum ekran kartını amd yapar, markalarsa üstüne soğutma sistemini kaplamasını falanını filanını yapar. Aynı şey nvidia içinde geçerli. İstediği kadar amd üretsin, turbox yasa dışı merdiven altıymıs gibi düşün.

Kasanız kaç cm?
38 ,10

Dostum ekran kartını AMD yapar, markalarsa üstüne soğutma sistemini kaplamasını falanını filanını yapar. Aynı şey NVIDIA içinde geçerli. İstediği kadar AMD üretsin, Turbox yasa dışı merdiven altıymıs gibi düşün.

Kasanız kaç cm?

Yani o zaman sadece tasarimdan sorumlularsa bir sıkıntı yok gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240906_183257.jpg
    IMG_20240906_183257.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı