1 GB RAM'li Intel Atom N270 sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

Vista'yı unutun hocam. Vista çok ağır gelir. XP bence daha randınmanlı çalışır çünkü işlemciniz düşük.
Hocam bu işletim sistemi mini XP olarak geçiyor. Boşta 26 mgb RAM harcıyor. İşlemcinizide fazla yormaz. Normalde resmi sürüm dışında bir ISO önermezdim ama fazla bir iş yapmayacaksanız kullanabilirsiniz. 5 dk kurulur.

Bu XP Lite mı?
 
Eski RAM'lerde tamam ama yeni nesil bir RAM ise (örneğin 2015 2016 yılında) çıkmış güzel olur tabii. RAM eskiyse XP kur Virtual Box`a kurduğumdan söylüyorum.
1GB RAM`den bahsediyoruz, yeni nesil olsa ne olacak? 2015, 2016 ne kadar yeni nesil ise artık. Önerdiğim işletim sistemleri gayet güzel gider bu sisteme.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı