Y Yusuf25_Cs Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 51 24 Mart 2021 #1 Amacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir.
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 24 Mart 2021 #31 Yusuf25_Cs dedi: ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Normalde driver güncelleme programlarını önermiyoruz ama şu durmda kullanabilirsiniz. drmstafaa dedi: Driver güncelleyici kurmayın bence. Virüs ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Ama bilgisayarın driverlerini nereden bulacak. Bence bu durumda kullanabilir. Artı -1 Eksi
Yusuf25_Cs dedi: ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Normalde driver güncelleme programlarını önermiyoruz ama şu durmda kullanabilirsiniz. drmstafaa dedi: Driver güncelleyici kurmayın bence. Virüs ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Ama bilgisayarın driverlerini nereden bulacak. Bence bu durumda kullanabilir.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #32 XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtım? 2 GB RAM'li bilgisayara Mint Xfce kurmuştum sıfır kasma. Artı 0 Eksi
XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtım? 2 GB RAM'li bilgisayara Mint Xfce kurmuştum sıfır kasma.
shadow8905 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 250 24 Mart 2021 #33 Yusuf25_Cs dedi: ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin misin kurmaya Windows XP ,istiyorsan Vista verebilirim Artı -1 Eksi
Yusuf25_Cs dedi: ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Emin misin kurmaya Windows XP ,istiyorsan Vista verebilirim
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 24 Mart 2021 #34 XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. XAlperenY1903 dedi: Emin misin kurmaya Windows XP istiyorsan Vista verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz. Artı -1 Eksi
XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. XAlperenY1903 dedi: Emin misin kurmaya Windows XP istiyorsan Vista verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz.
ExynosBR Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #35 Yusuf25_Cs dedi: Amacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir. Genişletmek için tıkla... Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan w7 home basic Artı -1 Eksi
Yusuf25_Cs dedi: Amacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir. Genişletmek için tıkla... Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan w7 home basic
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 24 Mart 2021 #36 XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum. 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu, Vista kurduk kasmadı. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kurdunuz? Sayamayacağım kadar dağıtım var, en hafiflerini önerdim arkadaşa. Çoğu 1GB RAM bile istemiyor. Artı 0 Eksi
XAlperenY1903 dedi: Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum. 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu, Vista kurduk kasmadı. Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtımı kurdunuz? Sayamayacağım kadar dağıtım var, en hafiflerini önerdim arkadaşa. Çoğu 1GB RAM bile istemiyor.
shadow8905 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 250 24 Mart 2021 #37 HACKER_009 dedi: 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiyorum isterse XP kurabilir rahat zaten Windows 7 starter da olabilr Artı -1 Eksi
HACKER_009 dedi: 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiyorum isterse XP kurabilir rahat zaten Windows 7 starter da olabilr
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #38 ExynosBR dedi: Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan W7 Home Basic. Genişletmek için tıkla... Saf Ubuntu kurarsanız tabii ki fazla harcar. Hafif ağırlık masüstü ortamı olan dağıtım kurulursa sıkıntı olmaz. Xfce en iyisidir. Artı 0 Eksi
ExynosBR dedi: Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan W7 Home Basic. Genişletmek için tıkla... Saf Ubuntu kurarsanız tabii ki fazla harcar. Hafif ağırlık masüstü ortamı olan dağıtım kurulursa sıkıntı olmaz. Xfce en iyisidir.
shadow8905 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 250 24 Mart 2021 #39 HACKER_009 dedi: 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Sadece Vista'nın görüntüsü kişiselleştirmesi daha iyi ondan önerdim Artı -1 Eksi
HACKER_009 dedi: 2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara. Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Sadece Vista'nın görüntüsü kişiselleştirmesi daha iyi ondan önerdim
X xxkeremxx123 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 42 24 Mart 2021 #40 Zorin OS Lite. Artı 0 Eksi