1 GB RAM'li Intel Atom N270 sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

Yani ISO ile çakışıp kurulumu engeller mi?

Engellemez hocam bende 1 tane USB olduğu zamanlarda çok yapmıştım USB'nin içine fotoğraf attığım bile olmuştu ayrı klasörde. USB'ye nasıl yazılacağını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bu linkteki gibi yazdırabilirsiniz.
Not= hocam bu yöntemi sadece XP yazdırırken kullanın. Vista, Windows 7, Win8.1, Windows 10 yazdırırken Rufus kullanın.

Artı -1 Eksi
Vista veya 7 gibi eski ve desteği kesilmiş ışletim sistemlerini kullanmayın. Benim önerilerim Linux Lite, Lubuntu, Zorin OS Lite, İlledelinux kullanabilirsiniz. Bunlar bayağı hafif Linux dağıtımlarıdır.

Olabilir. Ama hocam sadece müzik dinleyecek webde gezinecek. Hem attığım ISO'daki işletim sistemi boşta 26 mgb RAM harcıyor bence XP biraz daha hızlı olur.

Artı -1 Eksi
Engellemez hocam bende 1 tane USB olduğu zamanlarda çok yapmıştım USB'nin içine fotoğraf attığım bile olmuştu ayrı klasörde. USB'ye nasıl yazılacağını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bu linkteki gibi yazdırabilirsiniz.
Not= hocam bu yöntemi sadece XP yazdırırken kullanın. Vista, Windows 7, Win8.1, Windows 10 yazdırırken Rufus kullanın.

Ben Rufus ile bir kere XP kurmuştum.
Bir de ısınma yapmaz değil mi bir minibook çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı