Yusuf25_Cs
Femtopat
Amacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir.
Vista'yı unutun hocam. Vista çok ağır gelir. XP bence daha randınmanlı çalışır çünkü işlemciniz düşük.
Hocam bu işletim sistemi mini XP olarak geçiyor. Boşta 26 mgb RAM harcıyor. İşlemcinizide fazla yormaz. Normalde resmi sürüm dışında bir ISO önermezdim ama fazla bir iş yapmayacaksanız kullanabilirsiniz. 5 dk kurulur.WXP_TR Oneindir.com.rar
drive.google.com
XP için doğru düzgün tarayıcı desteği yok artık. En hafif Xubuntu kurulur o sisteme.Arkadaşımız sadece webde gezinip müzik vs. işler yapacakmış. Vista şu anda bu bilgisayarda kasar. XP en azından daha randınmanlı çalışır.
Bu XP Lite mı?
Arkadaşımız sadece webde gezinip müzik vs. işler yapacakmış. Vista şu anda bu bilgisayarda kasar. XP en azından daha randınmanlı çalışır.
Link bende düzgün ama hocam. Bu sayfayı yenileyip tekraradan tıklayın.
1GB RAM`den bahsediyoruz, yeni nesil olsa ne olacak? 2015, 2016 ne kadar yeni nesil ise artık. Önerdiğim işletim sistemleri gayet güzel gider bu sisteme.Eski RAM'lerde tamam ama yeni nesil bir RAM ise (örneğin 2015 2016 yılında) çıkmış güzel olur tabii. RAM eskiyse XP kur Virtual Box`a kurduğumdan söylüyorum.
XP için doğru düzgün tarayıcı desteği yok artık. En hafif Xubuntu kurulur o sisteme.
Chrome OS, Linux Mint Xfce, Ubuntu Mate gayet güzel gider bu sisteme, neden önermediğinizi söyler misiniz?
Driver güncelleyici kurmayın bence. Virüs ihtimali var.ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.