Yusuf25_Cs
Femtopat
Amacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir.
ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu?
Driver güncelleyici kurmayın bence. Virüs ihtimali var.
Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı
ISO'nun içine driver güncelleme programı atsam bir şey olur mu?
Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu Vista kurduk kasmadı.
Emin misin kurmaya Windows XP istiyorsan Vista verebilirim.
Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan w7 home basicAmacım video izlemek webde takılmak falan XP ile Vista'nın arasında kaldım ama Linux da olabilir.
Hangi dağıtımı kurdunuz? Sayamayacağım kadar dağıtım var, en hafiflerini önerdim arkadaşa. Çoğu 1GB RAM bile istemiyor.Linux bence kasabilir zamanında kurmuştum. 2 GB RAM bilgisayara kasıyordu, Vista kurduk kasmadı.
2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara.
Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz.
Linux fazla harcar, XP yeterlidir Windows 7 bilgisayarı çok zorlamayacaksan W7 Home Basic.
2 GB RAM'li bilgisayarda Linux kasıyorsa Vista açılmaz bile. Vista kurmayın hele böyle bir bilgisayara.
Yanlış bilgi vermeyin. Bu bilgisayara Vista yüklemektense hiçbir şey yüklemesin. Atom işlemcili bir bilgisayardan bahsediyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.