1 GB RAM'li PC'ye işletim sistemi önerisi

407144

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba elimde 1 GB RAM'li bir PC var. Yedek olarak kullanıyorum. Bu PC için işletim sistemi önerir misiniz? Linux demeyin çünkü Windows uygulamaları ile işim oluyor ha eğer Windows uygulamalarını Linux'a yükleme gibi bir çözüm varsa olabilir. Bir de Windows 10 Home 32 Bit olur mu? Şu an 7 var 64 Bit bir uygulama yükleyince kasmaya başlıyor. 10 ile 7 aynı sistem gereksinimi diye biliyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde 1 GB RAM'li bir PC var. Yedek olarak kullanıyorum. Bu PC için işletim sistemi önerir misiniz? Linux demeyin çünkü Windows uygulamaları ile işim oluyor ha eğer Windows uygulamalarını Linux'a yükleme gibi bir çözüm varsa olabilir. Bir de Windows 10 Home 32 Bit olur mu? Şu an 7 var 64 Bit bir uygulama yükleyince kasmaya başlıyor. 10 ile 7 aynı sistem gereksinimi diye biliyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Windows XP.

Sistemi kurtaracak çok bir işletim sistemi kalmamış. Alternatiflerini kullanabiliyorsanız Linux'a geçin, yok alternatifi derseniz de Win7 veya Win10 32 bite geçin derim.
Şunu da ekleyeyim, 2GB RAM ve daha iyi bir işlemciyle Win7 ve Wİn10 32 bitte çok sorun yaşadım. Debian LXDE 32 bit yükleyince gayet iyi bir şekilde tarayıcıda 5 6 sayfa açabildim, arkada bir iki program çalıştırabildim.
XP kurmayın, fazla eski.

Sistemi kurtaracak çok bir işletim sistemi kalmamış. Alternatiflerini kullanabiliyorsanız Linux'a geçin, yok alternatifi derseniz de Windows 7 veya Windows 10 32 bite geçin derim.
Şunu da ekleyeyim, 2 GB RAM ve daha iyi bir işlemciyle Windows 7 ve Windows 10 32 bitte çok sorun yaşadım. Debian lxde 32 Bit yükleyince gayet iyi bir şekilde tarayıcıda 5 6 sayfa açabildim, arkada bir iki program çalıştırabildim.
XP kurmayın, fazla eski.

Hocam, Minimum 8 GB Ram dışında Windows 10 düzgün kullanamazsınız.

Hocam, Minimum 8 GB Ram dışında Windows 10 düzgün kullanamazsınız.
Ben 2GB RAM ile bile kullandığımı bilirim. Kasma ve donma da yaşamıyordum. RAM, her şey değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı