1 GB RAM'li PC'ye işletim sistemi önerisi

Öncelikle size yalan borcum yok. Son sürüm (20H2) kullanmıyordum çünkü bahsettiğim dönem 3,5 sene önce falan. Dediğim gibi SSD olduğu için gayet hızlıydı. O zamanki Laptop'un içinde gelen W10 sürümünde (hangi sürüm hatırlamıyorum) bu dediğimi yapabiliyordum. Şu an o laptop'un anakartını yaktığım için kanıt gösteremiyorum. Hatta Bukkit server kuruluyken serverimde oynuyordum. Bilmeden yorum yapmayın bence.
Hocam tartışmayınız. Soruma cevap verebilirsiniz. 🙂

Öncelikle size yalan borcum yok. Son sürüm (20h2) kullanmıyordum çünkü bahsettiğim dönem 3,5 sene önce falan. Dediğim gibi SSD olduğu için gayet hızlıydı. O zamanki Laptop'un içinde gelen Windows 10 sürümünde (hangi sürüm hatırlamıyorum) bu dediğimi yapabiliyordum. Şu an o Laptop'un anakartını yaktığım için kanıt gösteremiyorum. Hatta bukkit server kuruluyken serverimde oynuyordum. Bilmeden yorum yapmayın bence.

Hocam, Kusura bakmayın fakat bana SSD ve 3.5 yıl önce diye bir şey demediniz 3.5 yıl önce 32 Bit kullandıysanız gayet normal gelen güncellemelerden dolayı 2 GB RAM yetmiyor.

Hocam, Windows 10 32 Bit kullanıyosanız kullanın ama tavsiye etmem. İyi kullanabileceğinizi sanmam.
Zaten ana PC' im var. Bazen canlı derslerde falan lazım oluyor.
Hocam, Kusura bakmayın fakat bana SSD ve 3.5 yıl önce diye bir şey demediniz 3.5 yıl önce 32 Bit kullandıysanız gayet normal gelen güncellemelerden dolayı 2 GB RAM yetmiyor.
Hangi sürümü kurmamı önerirsiniz?

Hocam Windows 10 Home 32 bit olmaz mı? Sonuçta sistem gereksinimleri aynı. Zaten Chrome kullanmam
İsterseniz kurun ama 20H2 sürümünde fazla verim alamazsınız. Eski sürüm falan kurmanız gerekli. W7'den iyidir ama o sistem için önersem bir dert, önermesem başka bir dert.
Arkadaş zaten bu sistemle 20H2 kullanamaz. O yüzden eski sürümleri kurması daha doğru olabilir. O yüzden anlattım. Sorun yok.

Merhaba elimde 1 GB RAM'li bir PC var. Yedek olarak kullanıyorum. Bu PC için işletim sistemi önerir misiniz? Linux demeyin çünkü Windows uygulamaları ile işim oluyor ha eğer Windows uygulamalarını Linux'a yükleme gibi bir çözüm varsa olabilir. Bir de Windows 10 Home 32 Bit olur mu? Şu an 7 var 64 Bit bir uygulama yükleyince kasmaya başlıyor. 10 ile 7 aynı sistem gereksinimi diye biliyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Windows 7 olabilir ama bence RAM yükseltin çünkü 1 GB çok az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı