1 gigabit internet 50 mb/s ile indirme yapıyor

elevencs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıldan beri Superonline 1 gigabit download 50 upload paketini kullanıyorum. 2 ay önceye kadar sorun yoktu. 2 aydan beri Steam'de ve diğer indirme servislerinde 50-60 bazen de daha düşük bir değer alıyorum. Önceden GTA 5 indirirken 110-100-90 değerleriyle indirirken artık 70'leri zor görüyor. Servis sağlayıcımı aradım sordum bizde bir sorun gözükmüyor dediler. Speedtest'te de 930 alıyorum fakat iş pratikte indirmeye gelince 50-60 Mb/s oluyor dediğim gibi önceden 110-90 arasıydı. Sorun çözülür belki diyerekten Wi-Fi 6 modeme geçtim yine çözülmedi. Neden oluyor olabilir?

Hocam 8 mbps 1 mb/s eder. Bu nedenle olabilir mi?

Hocam 8 mbps 1 mb/s eder. Bu nedenle olabilir mi?
Bu nedenle olamaz çünkü interneti aldığım ilk günden beri 90 ile indiriyordum zaten. Neden olduysa bir ara speedtestte de 250 falan almaya başladım o günden beri düzelmedi. Speedtest düzeldi fakat steam gibi servislerde 50-60 almaya başladım.

Anladım hocam tekrar okudugumda hatamı farkettim yanlış bir yorum yapmışım kusura bakmayın.

IP adresin sürekli değişiyor mu, iki ay önce değişen IP bloğundan kaynaklı olabilir. CGNAT IP içerisindeyseniz de olabilir.

Evet değişyor, çözümü var mı acaba?
Statik IP ile sabitlenir ama sorununuza tam çözüm olur mu bilmiyorum.
Bunun dışında müşteri hizmetlerine önceki IP'imde sorun olmuyordu ama değişen ile sorun olduğunu söyleyin belki daha iyi bir IP bloğuna sizi koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…