Bana da fazla geldi biraz ya şimdi iadeyle uğraş işin yoksa. Alt kısımda üç nokta da ışık epey fazla sızıyorYani IPS'lerin genel problemlerinden birisi ama bu kadarı bir tık fazla gibi geldi bana da.
Bana da fazla geldi biraz ya şimdi iadeyle uğraş işin yoksa. Alt kısımda üç nokta da ışık epey fazla sızıyor.
Hocam forumda aradım ips ekranların hemen hemen hepsinde az çok varmış. Ürünü amazondan aldım iade kabul ederiz ama değişim yapamayız dedi satıcısı incehesap olduğu için. Bide fiyatı 4 bin arttı eğer indirime girerse sipariş verip gönderirim fiyatı düşmezse de böyle kullanıcamYine de biraz araştırın derim hocam belki de tüm modelleri böyle olabilir emin olun.
Hocam forumda aradım IPS ekranların hemen hemen hepsinde az çok varmış. Ürünü Amazon'dan aldım iade kabul ederiz ama değişim yapamayız dedi satıcısı İncehesap olduğu için. Bir de fiyatı 4 bin arttı eğer indirime girerse sipariş verip gönderirim fiyatı düşmezse de böyle kullanacağım![]()
WYok hocam sadece açılış ekranında böyle görünüyor onun dışında herhangi bi sorun yokAnladım hocam yani oyunlarda veya video vs izlerken çok ciddi göze batmıyorsa uğraşmayın o halde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.