Sabah sıcak oluyor dedin, öğlen gibi gidebilirsin işte.Hocam doğru düzgün paltom bile yok. Durumum olmadığı için alamadım da fırsat bulup. Hiç indirimde olmuyor ki.
Sabah sıcak oluyor dedin, öğlen gibi gidebilirsin işte.Hocam doğru düzgün paltom bile yok. Durumum olmadığı için alamadım da fırsat bulup. Hiç indirimde olmuyor ki.
Hocam titreme şöyle olabilir kardeşim geliyor onunla top oynuyoruz biraz büyük alanda oynuyoruz hep koşuyoruz zaten şortla geliyoruz eve. Camda açık zaten. Ondan olmuş olabilir titreme.Yediğiniz yemekten olduğunu sanmam sadece ondan olsaydı mideniz bulanırdı ve başınız dönerdi fakat titreyeceğinizi sanmam.
Tamam hocam yarın gidicem yazdım zaten.Sabah sıcak oluyor dedin, öğlen gibi gidebilirsin işte.
Aman hocam normal deyip geçmeyin kontrolünüzü yaptırın. Sağlığınız her şeyden daha değerli. Tekrardan geçmiş olsunHocam normal hastalıktır diyip 1-2 güne geçer demiştim. Son günlerde arttı diye bende endişelendim yazayım dedim.
Hocam kusma hissi neden oluyor?Aman hocam normal deyip geçmeyin kontrolünüzü yaptırın. Sağlığınız her şeyden daha değerli. Tekrardan geçmiş olsun![]()
Hocam vücudun savunma mekanizması kusmadır. Yediğiniz/İçtiğiniz şeylerin tarihlerine bakıyor musunuz ? Belki bu yüzden bu haldesinizdir. Tabii en iyi sonucu tekrar tekrar söylüyorum doktorda alırsınız.Hocam kusma hissi neden oluyor?
Hocam ben yarım dönerin tarihine nasıl bakayım ya. Döner ve sucuk ekmekten başka bir şey yemedim bugün.Hocam vücudun savunma mekanizması kusmadır. Yediğiniz/İçtiğiniz şeylerin tarihlerine bakıyor musunuz ? Belki bu yüzden bu haldesinizdir. Tabii en iyi sonucu tekrar tekrar söylüyorum doktorda alırsınız.
1 haftadır diyorsunuz hocam. 1 haftadır Allah bilir ne gömdünüz ne içtiniz.Hocam ben yarım dönerin tarihine nasıl bakayım ya. Döner ve sucuk ekmekten başka bir şey yemedim bugün.
Hocam öyle çok yiyen birisi değilim. 2 browni 1 tane eti puf yemişimdir zaten. Haftada 1 bakkala gittiğim için o da. Kahvaltılarım da aynı geçer akşam yemeğimde. Arada annem mücver yapıyor ondan yiyorum.1 haftadır diyorsunuz hocam. 1 haftadır Allah bilir ne gömdünüz ne içtiniz.
Doktora gidin o halde tekrardan geçmiş olsunHocam öyle çok yiyen birisi değilim. 2 browni 1 tane eti puf yemişimdir zaten. Haftada 1 bakkala gittiğim için o da. Kahvaltılarım da aynı geçer akşam yemeğimde. Arada annem mücver yapıyor ondan yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.