1 haftadır sürekli aranıyorum

Merhaba şu 1 haftadır sürekli olarak beni reklam için her yerden arıyorlar yok Bitcoin yok taahhütünüz bitiyor ama taahhütümün bitmesine 5 ay var yok kargonuz teslim edilemedi bıktım 1 haftada neden arıyorlar bilmiyorum nasıl çözebilirim?
Bir yerden bilgilerinizi alıp size ulaşıyorlar hocam. Numaranızı değiştirebiliyorsanız değiştirin. Kesin Güvenli olmayıp da kayıtlı olduğunuz sitelerdende çıkış yapmayı deneyin.
 
Bir yerden bilgilerinizi alıp size ulaşıyorlar hocam. Numaranızı değiştirebiliyorsanız değiştirin. Kesin güvenli olmayıp da kayıtlı olduğunuz sitelerdende çıkış yapmayı deneyin.

Numaramı her sitede paylaşmam Instagram WhatsApp Netflix falan kayıt olurken kullanırım sadece getcontact yüklemiştim onun dışında vermem numaramı.
 
Getcontact bir de Disney Plus.

Getcontact'dan olmuş olabilir hocam. Bildiğiniz Numaranızı Alıyor zaten. Güvenli diyebileceğimiz kişilerde yapmadı zaten bu uygulamayı. Ayrıca Kusura bakmayın ama uygulama çok saçma bir uygulama. Neden birinin sizi nasıl kaydettiğini merak edersiniz ki? Neyse, dediğimi gibi Getcontact'dan olmuş olabilir hocam.
 
Getcontact'dan olmuş olabilir hocam. Bildiğiniz numaranızı alıyor zaten. Güvenli diyebileceğimiz kişilerde yapmadı zaten bu uygulamayı. Ayrıca kusura bakmayın ama uygulama çok saçma bir uygulama. Neden birinin sizi nasıl kaydettiğini merak edersiniz ki? Neyse, dediğimi gibi Getcontact'dan olmuş olabilir hocam.

Numara sorgulamak icin yuklemistim.
 
Taahhütümün bitmesini bekliyorum Türk Telekom'u değişeceğim değişmişken numaramı da değişirim çok rezil bir operatör.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Turkcell, Vodafone gibi operatörlerin numarasının genel olarak önceden kullanılmış olabileceği söyleniyordu. O yüzden yeni hat alacaksanız daha yeni operatörlerden alın diyorlardı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı