1 milyon, 1.1 milyon TL arası 2. el araba önerisi

siyahcicek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz. Tercihimiz sedan ya da SUV üzerine. Aile arabası olacak. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz. Tercihimiz sedan ya da SUV üzerine. Aile arabası olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Kriterler nedir km en fazla kac olmali mesela? Arkadaslarin onerdigi araclar guzel fakat bu paraya o araclarin bir kisminda 100.000 km uzeri gelir. Sedan olarak onerim Corolla 2020 ve uzeridir.

Max 100 bin kmde. Taigo, passat ve superb'ler aşıyor bütçemizi. Ford ve Toyota kısmı aklımıza yatıyor. Teşekkürler...

Bu bütçede modelli D segment zor bulursun Km'si yüksek olur. C segment olarak sedan baktığımızda Octavia, Corolla, Civic, focus ve Megane karşılıyor ek olarak D segment Insignia da ekleyebiliriz. Octavia diğerlerine göre bir tık pahalı kalacağı için listeden çıkartıyorum. 2019 model 1.6 4 silindirli Corolla passion X pack düşünürdüm. 182'lik Civic listeme girerdi. Focus'un motor seçenekleri hoşuma gitmiyor dizel olması problem olmazsa (köylünün güzeli Ford'un dizeli) 1.5 focus bakabilirsiniz. Megane 1.3 TCe çok yakıyor 1.5 dCi güzel motordur ama ben performans istemiyorsam Corolla performans istiyorsam Civic tercih ederdim. Yine aynı şekilde 1.6 CDTI Opel Insignia bakımlı olmasına dikkat edin ağır bakımı 100.000 lirayı aşabiliyor içlerindeki en konforlusu budur. Ben Insıgnia ve Civic arasuna gidip gelirdim.

Merhaba, Aile arabası olarak düşündüğünüz için Suv olmasını tercih etmelisiniz diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olacak olursam, eğer konfor odaklı arıyorsanız Citroen C3 1.5Bluehdi modelini öneririm. Konforlu ve az yakan bir modeldir. Yakıt tüketimi ortalama 4.0lt kadar azdır. Elektrikli olmasını tercih ederseniz ise MG ZS EV modelini düşünebilirsiniz. MG ülkemizde pek tanınmasa da ZS EV modeli tutmuş, sevilerek kullanılan bir modeldir. Menzili diğer araçlara göre 250km civarında biraz düşük ama neredeyse bedavaya yakan bir arabadır. Luxury paketiyle de epey bi doludur. Sedan düşünecek olursanız ise bence segmentinin en iyisi olarak gördüğüm Toyota Corolla 1.8 Hybrid modelidir. Hem yol tutuşu hem de yakıt anlamında çok mutlu eder. Toyota denilince sağlamlığıyla bilinir. Tercih edilebilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı