1 milyon-1 milyon 200 bin ₺ arasında aile aracı önerisi

Corolla

Hocam bir tık da yeni kasa baktığımız için Passat'i direk elemek durumunda kaldık.

Yalıtım sıfır denecek kadar kötü. Normal atmosferik motorlara göre daha gürültülü çalışıyor. Yokuşlarda ve zorlu yollarda motor gerçekten fazla bağırıyor bu da bir süre sonra sizi rahatsız edebilir. 100-110 sonrası rüzgar ve yol sesi de cabası.

Yalıtım sıfır denecek kadar kötü. Normal atmosferik motorlara göre daha gürültülü çalışıyor. Yokuşlarda ve zorlu yollarda motor gerçekten fazla bağırıyor bu da bir süre sonra sizi rahatsız edebilir. 100-110 sonrası rüzgar ve yol sesi de cabası.
Hocam çok soruyor gibi olucam ama Honda Civic 1.6dtec nasıldır alınırmı.

Yeni kasası

Hocam çok soruyor gibi olacağım ama Honda Civic 1.6dtec nasıldır alınır mı?

Yeni kasası

Sıkıntı yok istediğiniz kadar sorabilirsiniz :)
Güzel araçlar ama ülkemizde pek tutmadı. 9ZF şanzıman vardı yanlış hatırlamıyorsam bunlarda. Alınacaksa olabildiğince düşük km tercih edilmeli. Klasik dizel problemleri yaşatabileceği unutulmamalı.

Sıkıntı yok istediğiniz kadar sorabilirsiniz :)
Güzel araçlar ama ülkemizde pek tutmadı. 9zf şanzıman vardı yanlış hatırlamıyorsam bunlarda. Alınacaksa olabildiğince düşük km tercih edilmeli. Klasik dizel problemleri yaşatabileceği unutulmamalı.

Doğru hatırlıyorsun hocam 9 ileri ZF var onlarda. Dizel tutumu bir garip oldu Honda'nın hep. Pürüzsüz bir motor. Ben genel hatlarıyla beğeniyorum Honda dizellerini. 🙂

Doğru hatırlıyorsun hocam 9 ileri ZF var onlarda. Dizel tutumu bir garip oldu Honda'nın hep. Pürüzsüz bir motor. Ben genel hatlarıyla beğeniyorum Honda dizellerini. 🙂

LPG için çok güzel araçları var. Ülkemizde dizel nedense tam bir oturamadı Honda için :(

Benim elektriklilere ve yeni nesillere karşı çok umudum yok hocam, içten yanmalı araçlara geri döneceğiz gibi hissediyorum ilerleyen yıllarda. 🙂

Gurmeler içten yanmadan vazgeçmez :)
Sesine bile hastasıyız makinelerin…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı