1 milyon TL 4x4 veya 4x2 araba önerisi

Hocam sanırım Grandland X alacağız. 2020 model.

Anladım hocam şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız bizde yeni araba alacağız gibi duruyor ama bilmiyorum annem devam edelim araçtan diyor babamda yeni araba alalım diyor araba alırsak vag grubundan bir araba alırız muhtemelen.
 
Grandland X hakkında çok bir bilgim yok ama 3008 ile aynı platformun araçları değiller mi? FCA-PSA işbirliği sonucu üretilmiş araçlar diye biliyorum. Yani Grandland X'te bence en az 3008 kadar başarılı bir araçtır. Tasarım ve donanım hariç her şey aynı sonuçta.

Bu arada tahminimce 3008'in donanımı daha iyidir. Ekstra olarak piyasası da bence ilerleyen yıllarda daha iyi olacak.
 
Grandland X hakkında çok bir bilgim yok ama 3008 ile aynı platformun araçları değiller mi? FCA-PSA iş birliği sonucu üretilmiş araçlar diye biliyorum. Yani Grandland X'te bence en az 3008 kadar başarılı bir araçtır. Tasarım hariç her şey aynı sonuçta.

Evet hocam ama bana göre Opel satılınca artık eski konforu falan hikaye oldu eski kasa ile yeni kasa astraya binme şansım olmuştu eski kasa dediğim 2015-2016 modelleri falan bana daha iyi gelmişti.
 
Evet hocam ama bana göre Opel satılınca artık eski konforu falan hikaye oldu eski kasa ile yeni kasa astraya binme şansım olmuştu eski kasa dediğim 2015-2016 modelleri falan bana daha iyi gelmişti.
Astra J'yi Astra K'ya göre daha çok beğeniyorlar genellikle ama ben Opel'in kötü olduğunu düşünmüyorum. FCA-PSA grubunun iş birliğini baya beğeniyorum. Gerçekten fiyatına göre güzel araçlar üretiyorlar. Son modellerin fiyatlarını biraz abarttılar ama rakiplerinden daha iyi donanım, motor seçenekleri sunuyorlar bence. Kısaca PSA çok iyi bir gelişim gösteriyor son yıllarda.
 
En mantıklılısı Tucson 1.6 T benzinli. Grandland X paket doluluğu olarak yanından geçemez, piyasa olarak da Tucson çok daha iyi.
 
Astra J'yi Astra K'ya göre daha çok beğeniyorlar genellikle ama ben Opel'in kötü olduğunu düşünmüyorum. FCA-PSA grubunun iş birliğini bayağı beğeniyorum. Gerçekten fiyatına göre güzel araçlar üretiyorlar. Son modellerin fiyatlarını biraz abarttılar ama rakiplerinden daha iyi donanım, motor seçenekleri sunuyorlar bence. Kısaca PSA çok iyi bir gelişim gösteriyor son yıllarda.

Hocam biz j kasa (sedandı yanılmıyorsam) 2016 kasa onu alacaktık daha sonra stokta kalmayınca 2016 Skoda Rapid aldık 0 şu an 6.317'de araba güzel zamanında bayağı ucuza almıştık 50-60k civarına şimdi satsak Allah bilir kaç eder.
 

Geri
Yukarı