1 milyon TL Sedan araç önerisi

ferhatto5555

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir türlü istediğim aracı bulamadım. Artık otomatik olması da önemli değil, manuel de olabilir. Sadece satmak istediğimde çok uğraşmayayım yeterli. En son aracım Nissan Juke 2018 Manuel'di ve ilana koyduğum gün satılmıştı. Aynı şekilde Manuel piyasası hızlı, gösterişli bir araba istiyorum. Açıkçası sadece sürerken zevkini almak istiyorum, güven duymak istiyorum. Megane, Hyundai i20 gibi modelleri sevmiyorum.

@VarexCivic

Bütçeyi bir tık daha zorlarsanız yeni çıkmış km si düşük C4x öneririm.

Aracın satarken rahat satılması hem tutulması hem de km sinin kabul edilebilir olmasına bağlı. 1 milyona sürüş zevki iyi olsun diye 200 bin km lik boyalı Mercedes alırsan 2010 model satarken zorlanırsın mesela.

Çabuk satılsın işimi görsün diyorsan Toyota Corolla bak yeni kasalardan. Corollaya göre bir tık zor satılır ama araç kaliteli olsun diyorsan Kia Cerato olabilir.

Bütçeyi bir tık daha zorlarsanız yeni çıkmış km si düşük C4x öneririm.

Aracın satarken rahat satılması hem tutulması hem de km sinin kabul edilebilir olmasına bağlı. 1 milyona sürüş zevki iyi olsun diye 200 bin km lik boyalı Mercedes alırsan 2010 model satarken zorlanırsın mesela.

Çabuk satılsın işimi görsün diyorsan Toyota Corolla bak yeni kasalardan. Corollaya göre bir tık zor satılır ama araç kaliteli olsun diyorsan Kia Cerato olabilir.
Corolla bana biraz tipsiz araba geliyor amacım biraz zevk alarak sürmek arabayı yıkarken falan severek zaman geçirmek istiyorum. Mesela golf 1.0 2023 modeller çok güzel tipi var ama ileride nasıl olur bilmiyorum aslında param olsa 1.5 tsi modelini 1.250 veriyorlar sıfırını ancak o kadar param yok

Corolla bana biraz tipsiz araba geliyor amacım biraz zevk alarak sürmek arabayı yıkarken falan severek zaman geçirmek istiyorum. Mesela golf 1.0 2023 modeller çok güzel tipi var ama ileride nasıl olur bilmiyorum aslında param olsa 1.5 tsi modelini 1.250 veriyorlar sıfırını ancak o kadar param yok
Sedan istediğiniz için dedim aslında o bütçede C sınıfı alınabilecek en iyi araçlardan birisi Kia Ceed. Km si düşük olduğu için rahat da satarsınız manuel olması şart değil zaten manuel tercih edilmiyor artık eskisi kadar.

1 milyon verdikten sonra sırf model-marka baz alınıp 5-6 yıllıktan fazla yaşlı araç almayın 3-4 sene kullansan 10 yıllık araç olacak 2-3 kasa değişmiş gerek yok

Mini cooper S zevk verebilir belki.

Yeni konular

Geri
Yukarı