1 ölü piksel olan monitörün iadesi kabul edilmedi

itopya.comdan aldığım ViewSonic VX-2458 model numaralı monitörden 1 adet ölü piksel çıktı. İade talebi gönderip ürünü geri gönderdim fakat onlarda geri gönderip içine şu notu koymuşlar "1 adet ölü piksel değişim standartlarına uymadığında ürün iadesi kabul edilmedi". Ben bir yerde 1 ölü piksel olsa bile değişim ya da iade yapmak zorundalar diye okumuştum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine başvurun daha sonra başvurunuzun bir kopyasını itopyaya iletin muhtemelen şikayetinizi geri çekmeniz şartıyla talebinizi yerine getirecekler. İster iade ister değişim yapabilirsiniz.

itopya.comdan aldığım ViewSonic VX-2458 model numaralı monitörden 1 adet ölü piksel çıktı. İade talebi gönderip ürünü geri gönderdim fakat onlarda geri gönderip içine şu notu koymuşlar "1 adet ölü piksel değişim standartlarına uymadığında ürün iadesi kabul edilmedi". Ben bir yerde 1 ölü piksel olsa bile değişim ya da iade yapmak zorundalar diye okumuştum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
İade almalılar kusurlu mal ayıplı mal kuruşu kuruşuna ödediğim ürünü niye sorunlu alayim.Tüketici hakem heyetine başvuracağını söyle tekrar iletişime geç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı