Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 24 Temmuz 2020 #1 İstediğiniz her şey anlık olarak gerçekleşiyor, bekleme süresi yok. Ne yapardınız? Her şey serbest. Patch V1.0: Bugs Fixed - Sonsuza kadar yönetmeyi istemek yasak - Bu bug fix'i kaldırmayı istemek yasak. Son düzenleme: 24 Temmuz 2020
İstediğiniz her şey anlık olarak gerçekleşiyor, bekleme süresi yok. Ne yapardınız? Her şey serbest. Patch V1.0: Bugs Fixed - Sonsuza kadar yönetmeyi istemek yasak - Bu bug fix'i kaldırmayı istemek yasak.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #2 O zaman klasik cevabımızı yazalım: Sonsuza kadar yönetmeyi isterdim. Gecikme olmadığına göre ve her istediğim olduğunda göre sonsuza kadar yönetirdim. Konu sahibi bana sinirlenip sonsuza kadar yönetmeyi ve bug fix istemeyi yasak kılmış ama iş işten geçti.
O zaman klasik cevabımızı yazalım: Sonsuza kadar yönetmeyi isterdim. Gecikme olmadığına göre ve her istediğim olduğunda göre sonsuza kadar yönetirdim. Konu sahibi bana sinirlenip sonsuza kadar yönetmeyi ve bug fix istemeyi yasak kılmış ama iş işten geçti.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.475 Çözümler 15 24 Temmuz 2020 #3 Sıradan geçirirdim.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 24 Temmuz 2020 #4 Kemânkeş- dedi: İstediğiniz her şey anlık olarak gerçekleşiyor, bekleme süresi yok. Ne yapardınız? Her şey serbest. Genişletmek için tıkla... Ülkeyi sömürürdüm. 1 saat sonra sömürdüğüm paraları harcardım. Bir de süt banyosu yapabilirdim.
Kemânkeş- dedi: İstediğiniz her şey anlık olarak gerçekleşiyor, bekleme süresi yok. Ne yapardınız? Her şey serbest. Genişletmek için tıkla... Ülkeyi sömürürdüm. 1 saat sonra sömürdüğüm paraları harcardım. Bir de süt banyosu yapabilirdim.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Temmuz 2020 #5 Kuralları değiştirir sonsuz yönetme hakkını alırdım.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 24 Temmuz 2020 #6 kandes2 dedi: Kuralları değiştirir sonsuz yönetme hakkını alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam Patch yedi o.
kandes2 dedi: Kuralları değiştirir sonsuz yönetme hakkını alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam Patch yedi o.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #7 Dünyayı yönetirdim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Temmuz 2020 #8 Mikrofon ile ses veririm. "Bu bir uyarıdır. 6 saat sonra hepiniz yok olacaksınız. Hayat bitti!"
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #9 Kemânkeş- dedi: Hocam Patch yedi o. Genişletmek için tıkla... Hocam sonsuza kadar yönetmeyi istemeyi yasak yazmışsınızda ben çoktan yazdım onu .
Kemânkeş- dedi: Hocam Patch yedi o. Genişletmek için tıkla... Hocam sonsuza kadar yönetmeyi istemeyi yasak yazmışsınızda ben çoktan yazdım onu .
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #10 Clarence Morrow dedi: Mikrofon ile ses veririm. "Bu bir uyarıdır. 6 saat sonra hepiniz yok olacaksınız. Hayat bitti!" Genişletmek için tıkla... Boş muhabbet derdi Türkiye sınırları içinde bulunanlar.
Clarence Morrow dedi: Mikrofon ile ses veririm. "Bu bir uyarıdır. 6 saat sonra hepiniz yok olacaksınız. Hayat bitti!" Genişletmek için tıkla... Boş muhabbet derdi Türkiye sınırları içinde bulunanlar.