1 sene önce alınan termal macun kullanılır mı?

• Konuyu başlatan DrAzE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 101

DrAzE

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 sene önce aldığım termal macun (Rampage marka fazla kaliteli bir macun değil) yarısına kadar kullanmıştım, geri kalan kısmını tekrar kullanmam bir problem yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağzı kapalı şekilde aşırı sıcak veya soğuk bir yerde saklamadıysanız kullanabilirsiniz sorun olmaz.

Zaten şöyle olur termal macun sürdüğünde işlemci zarar etmez ama iyi soğutur mu soğutmaz mı ona bağlı. Onun için yaramazsa yedek orjinal yanında bulundurursun öyle denersin.

3 yıl önce aldığım MasterGel Pro macunu yeni sistemimdeki 7800x3D ye sürdüm. Halen daha çok iyi performans veriyor.

Anladım. Ancak benim termal macunum öyle kaliteli bir şey değil 1 sene önce 200 lira gibi bir fiyata almıştım Vatan'dan çok fark eder mi?

Zaten şöyle olur termal macun sürdüğünde işlemci zarar etmez ama iyi soğutur mu soğutmaz mı ona bağlı. Onun için yaramazsa yedek orjinal yanında bulundurursun öyle denersin.
Bunu yapana kadar macun kurumuşsa kullanmazsın hala aldığın gündeki gibi akışkanlığını korumuşsa kulalnırsın.

Etmez dostum kurumadıysa kullan.
Anladım. Ancak benim termal macunum öyle kaliteli bir şey değil 1 sene önce 200 lira gibi bir fiyata almıştım Vatan'dan çok fark eder mi?

5 yıllık Arctic MX4'üm bile hala iş görüyor hocam merak etmeyin. Fazla kuruysa eğer macun kullanmanızı tavsiye etmem, idareten kullanılabilir sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı