1 sene önce çalınan Roblox hesabı nasıl kurtarılır?

Yusii

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 sene evvel 3 senelik her gün saatlerce oynadığım Roblox hesabım Discord üzerinden kandırılarak çalındı ve şu şekilde kandırdı: "merhaba Roblox'u bıraktım petleri vs. dağıtıyorum, şu oyunda şöyle şöyle petlerim var (video atar) flylı Shadow Dragon vb. istersen attığım linkten profilime tıklayıp bana join olarak ödülünü alabilirsin" demişti. Ben de, attığı linkte Roblox profili vardı o kişinin (büyük ihtimalle rastgele birinin) profilin yanında Roblox nicki yazıyordu arattım çıkmadı. Sonra da direkt linke tıkladım ve 3 senelik hesap 3 saniye içinde çalındı. PC'ye dosya inidirip, o günde kafam boştu böyle işte hayatı umursamadığım bir gündü ve ilk defa böyle bir olay yaşıyordum. İlk birkaç gün boyunca hiçbir şey anlamamıştım neden hesapta değilim diye düşünüyordum sonra araştırmlarımda bir baktım hacklendiğimi öğrendim. Robloxa diğer Gmail ile birlikte toplamda en az 40 tane mail yolladım çoğunluğu robloxa eklemiş ve emin olduğum Gmail'den yazmıştım ve kurtarma ile alakalıydı ama alamadım. Hesapta sadece şifre ile Gmail vardı direkt Gmail'i PC'me erişimi olduğu için kodu girip direkt değiştirdi ama burada da bir hatam oldu. Roblox Gmail ile şifre sıfırlamaya bastım ama süresini yani 15dksını doldurdum kullanamadım gerçekten o hafta çok kötü bir haftaymış benim için, sonrasında ise hala alamadım.

Detaylı bilgiler: Supporta yazdığım maillerde benden hesapta faturalandırma var mı diye soruyorlardı ancak faturalandırmam yoktu ilk girilien şifre, Gmail'i yazdım maile ama gene alamadım. Ayrıyeten benim kanıtlarım var (aşağıdaki fotoğraflar)isterseniz size atabilirim bile de demiştim Roblox destek ekibine en az o 40 mailden. 1 sene geçmesine rağmen halen alabilir miyim? Bu arada buraya kadar okuyup yardım edecek kişiler için teşekkürler.

Son bir şey daha soracağım PC'ye halen format attıramadım ne kadar istesem de PC açık değilken erişemezler değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    3,6 MB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    3,6 MB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    2,8 MB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-06-05 163022.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2024-06-05 163037.png
    271,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2024-06-05 163111.png
    184,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğiniz o 15 dk keşke yapsaydınız ben kuzeniminkini öyle kurtardım ama mağlum hesapba pin koymuşlar artık hesap çöp yani ama kurtarmıştım antivirüs ile aratabilirsiniz ya da format atmayı deneyebilirsiniz emin değilim belki hala yapıyorlardır.

Kanka sende buna kandın değil mi
Hocam ağır virüs yemişsiniz diğer hesaplarınızda çalınabilir format + şifre değiştir Roblox maalesef ki hesabında gitmiştir.

Roblox supporta tkr mesaj mail gönderirsen pin ile alakalı PIN'i kaldırabiliyorlar hesabımı kurtarma ile araştırma yaparken görmüştüm ama belki çok uzun süre olduysa kaldıramayabilirlerde tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…