1 Senede akıcı İngilizce öğrenilir mi?

Aksan olayına takıl çünkü aksanının olumlu yönde gelişmesi ingilizcenin ileri düzeye yaklaştığı anlamına gelir. Ayrıca amerkan kültür gibi dil kurslarına gidip bol bol speaking yapmanı tavsiye ederim hayati önem arz eder speaking. Ben 12 yaşında ana dilim seviyesine getirmiştim ingiliceyi 1 senede, şimdi 24 yaşındayım çok fazla işime yaradı. Ek olarak unutmaki İngilizce bir ders değil bir dildir konuşmayı denedikçe başarabilirsiniz.

Aksan olayına takılmak başlı başına zaten saçmalık biz türküz Amerikalı'ya da İngiliz değiliz bunu anlatamıyoruz önemli olan akıcı anlayıp düşünmeden anadildeki gibi cevap verebilmek.

Aksan olayına takıl çünkü aksanının olumlu yönde gelişmesi ingilizcenin ileri düzeye yaklaştığı anlamına gelir. Ayrıca amerkan kültür gibi dil kurslarına gidip bol bol speaking yapmanı tavsiye ederim hayati önem arz eder speaking. Ben 12 yaşında ana dilim seviyesine getirmiştim ingiliceyi 1 senede, şimdi 24 yaşındayım çok fazla işime yaradı. Ek olarak unutmaki İngilizce bir ders değil bir dildir konuşmayı denedikçe başarabilirsiniz.

Türkler kadar bu aksanı kasan yoktur akıcı Türkçe konuşan yabancıları düşün bir farklı geliyor değil mi ama anlıyorsun onu demek istedim. Bu arada Türkçe Arapça Rusça gibi diller anadile özgü belki ama İngilizce gibi her milletin telaffuz edebileceği dilde aksan yerli gibi olur mu bilemiyorum.

Sizin durum iyiymiş ben 21 yaşındayım hep kem küm: (

Technopat Haberler

Geri
Yukarı