Nuteramiruku
Hectopat
Daha fazla
A1 olursun. Ben daha B2 olamadim olum 1 senede B2 olmak neredeyse mumkun degil. EN Az 4-5 sene o.Bugünden itibaren İngilizce çalışmaya başlayacağım. YouTube'da İngilizce konu anlatımı yapan kanallardan hangisi iyi? 1 senede hangi seviyeye gelirim? B2 olabilir miyim 1 senede?
Hocam yanlış anlamayın fakat Liseye gidiyorum ve B2 seviye İngilizceye sahibim. Tek gittiğim yabancı ülkeler Gürcistan, Bulgaristan gibi yakın ülkeler. Bundan ötürü yorumunuza pek katıldığımı söyleyemeyeceğim. Elbette Öğretmenler bizlerden çok daha fazlasını bilmeli bu yüzden yıllar içerisinde öğrenmeleri normal fakat konu sahibi arkadaşın amacı çok daha farklı olduğundan ötürü B2'ye erişmesinin yıllar süreceğini sanmıyorum. Ortaokulu bitirdiğimde b1 seviye İngilizceye sahiptim ve yalnızca haftada 4 saat doğru düzgün İngilizce görüyorduk bundan ötürü ben arkadaşın yıllarca İngilizce öğrenmeyle uğraşacağını sanmıyorum.Hayır. İngilizce öğretmenleri bile B2-C1 düzeyinde İngilizceyi yıllar içinde öğreniyor.
9 Yılda B2-C1'e geldim. Ama çok çalışırsanız bir yılda A2 olabilirsiniz.Bugünden itibaren İngilizce çalışmaya başlayacağım. YouTube'da İngilizce konu anlatımı yapan kanallardan hangisi iyi? 1 senede hangi seviyeye gelirim? B2 olabilir miyim 1 senede?
A1 olursun. Ben daha B2 olamadim olum 1 senede B2 olmak neredeyse mumkun degil. En az 4-5 sene o.
Bugünden itibaren İngilizce çalışmaya başlayacağım. YouTube'da İngilizce konu anlatımı yapan kanallardan hangisi iyi? 1 senede hangi seviyeye gelirim? B2 olabilir miyim 1 senede?