1 Sınavları olacak mıyız?

Ortaokul ve liselerde 15 Şubat'a kadar olmayacak diye biliyorum. Büyük ihtimal yine ertelenir. Sınavlar zor gibi.

H.

Hocam şimdi bize performans ödevi veriyorlar, sınav olmamıza gerek kalmıyor değil mi, şu sınav notu bulunmayan öğrenciler kısmını anlamadım.

Hocam kaçıncı sınıfsınız? Bizim öğretmenlerimiz Meb'den gelen yazıyı gösterdiler ve olacak dediler.

Hocam bende anlamadım ya şimdi de kafam karıştı.

Hocam şimdi bize performans ödevi veriyorlar, sınav olmamıza gerek kalmıyor değil mi, şu sınav notu bulunmayan öğrenciler kısmını anlamadım.
Hocam o konuda benim de pek bir fikrim yok açıkçası, en sağlıklısı okullardan yapılacak açıklamayı beklemek olacaktır.

Kafam allak bullak ve korkuyorum. Canlı dersten hiçbir şey.

Kafam allak bullak ve korkuyorum. Canlı dersten hiçbir şey.

Sizinle aynı durumdayım, yeterrr.
Sağlık kurallarına dikkate alınarak sınavlar yapılacakmış, tabii tabii şimdi burada LGS'ye nasıl girdiğimi anlatmayayım, inşallah 2 hafta sonra 300bin vaka olurda akıllanırlar.
Hocam o konuda benim de pek bir fikrim yok açıkçası, en sağlıklısı okullardan yapılacak açıklamayı beklemek olacaktır.

Yapıldı hocam.

Son düzenleme:
Bizim okul olacak diyor, her kafadan ayrı ses. Son karar Meb'in onu da iki gün kala falan açıklarlar kesin.

4 Ocak ve 22 Ocak arası yapılacak, karnelerde verilecek.o aralarda da performans ve proje ödevleri de o aralarda verilecek.
@realmoonlight hocam sizi eklemeyi unutmuşum, hani okullarda sınav olmayacaktı, hani kalma olmayacaktı, ben size dedim burası Türkiye diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…