ayı kapanı
Hectopat
Şınav bilekle alakalı bir şey değil. Çoğunlukla triceps kasınızla alakalı bir şey. Koltuk tarzı şeyler üzerinde dips yaparak geliştirebilirsiniz.
Şınav bilekle alakalı bir şey değil. Çoğunlukla triceps kasınızla alakalı bir şey. Koltuk tarzı şeyler üzerinde dips yaparak geliştirebilirsiniz.
Tricepsiniz hayvan kadar olup 10 şınav çekme olasılığınız yok. Yağlı olduğunuz içindir. Veya bileklerinizin o kadar zayıf olması lazım ki kemik erimesi falan olması lazım. İlk defa şınavı bileklerin güçlenmesiyle bağdaştıranı burda gördüm.Hocam o bende hayvan kadar ama bende Max 10 tane çekiyorum, bilekten geçiyor bileğin güçsüzken kendini nasıl kaldıracan?
Bilekle alakası yok kol ve göğüs kaslarıyla alakalı. Moralini bozma kendini zorla eninde sonunda şınav çeker hale gelirsin.Galiba bilekle alakalı çünkü bilek güresindede yeniliyorum
Hocam o bende hayvan kadar ama bende Max 10 tane çekiyorum, bilekten geçiyor bileğin güçsüzken kendini nasıl kaldıracan?
Tricepsiniz hayvan kadar olup 10 şınav çekme olasılığınız yok. Yağlı olduğunuz içindir. Veya bileklerinizin o kadar zayıf olması lazım ki kemik erimesi falan olması lazım. İlk defa şınavı bileklerin güçlenmesiyle bağdaştıranı burada gördüm.
Babaannemin de "o" şeyi hayvan kadar. 100 kilo 1.65 boyunda, çekemiyor?Hocam o bende hayvan kadar ama bende Max 10 tane çekiyorum, bilekten geçiyor bileğin güçsüzken kendini nasıl kaldıracan?
Kilo fazla boyumuz aynı fakat 70 kiloyum, ben bile diyet uyguluyorum yağ oranı fazla olduğu için.
Diyet ile şekeri ve ekmeği kesip bol bol hareket edin günde 2 öğün tüketin ve bol bol su için 1 ay gibi kısa bir sürede hızlıca kilo vermeye başlarsınız en basit diyeti yazdım.
Şınav için her zaman boş vakitlerinde şınav çekmeye çalış kendini çok zorla, baktın olmuyor dizlerini yere koyarak şınav dene zamanla normal şınav çekmeye başlarsın.
Görünüş güç demek değildir, çok fazla zargana diye dalga geçtiğim adam var bazılarını bilek güreşinde yenemiyorum bile adamın kolları ince olup çok güçlü olduğu olabiliyor.
Benimde bileğim çok zayıftır o yüzden ben de yenilirim.Galiba bilekle alakalı çünkü bilek güresindede yeniliyorum
Alakası yok bilekle. Bilek güreşinin de sadece bilekle alakası yok da, neyse. Şınav göğüs, arka kol ve core çalıştırır. Bileğin gücünü etkileyen ön kolla alakası yok.Galiba bilekle alakalı çünkü bilek güresindede yeniliyorum
Yaş 17 boy 1.85 kilo 75.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.