1 tane bile şınav çekemiyorum

Şınav bilekle alakalı bir şey değil. Çoğunlukla triceps kasınızla alakalı bir şey. Koltuk tarzı şeyler üzerinde dips yaparak geliştirebilirsiniz.

Hocam o bende hayvan kadar ama bende Max 10 tane çekiyorum, bilekten geçiyor bileğin güçsüzken kendini nasıl kaldıracan?

Hocam o bende hayvan kadar ama bende Max 10 tane çekiyorum, bilekten geçiyor bileğin güçsüzken kendini nasıl kaldıracan?
Tricepsiniz hayvan kadar olup 10 şınav çekme olasılığınız yok. Yağlı olduğunuz içindir. Veya bileklerinizin o kadar zayıf olması lazım ki kemik erimesi falan olması lazım. İlk defa şınavı bileklerin güçlenmesiyle bağdaştıranı burda gördüm.

Kilo fazla boyumuz aynı fakat 70 kiloyum, ben bile diyet uyguluyorum yağ oranı fazla olduğu için.

Diyet ile şekeri ve ekmeği kesip bol bol hareket edin günde 2 öğün tüketin ve bol bol su için 1 ay gibi kısa bir sürede hızlıca kilo vermeye başlarsınız en basit diyeti yazdım.

Şınav için her zaman boş vakitlerinde şınav çekmeye çalış kendini çok zorla, baktın olmuyor dizlerini yere koyarak şınav dene zamanla normal şınav çekmeye başlarsın.

Tricepsiniz hayvan kadar olup 10 şınav çekme olasılığınız yok. Yağlı olduğunuz içindir. Veya bileklerinizin o kadar zayıf olması lazım ki kemik erimesi falan olması lazım. İlk defa şınavı bileklerin güçlenmesiyle bağdaştıranı burada gördüm.

Görünüş güç demek değildir, çok fazla zargana diye dalga geçtiğim adam var bazılarını bilek güreşinde yenemiyorum bile adamın kolları ince olup çok güçlü olduğu olabiliyor.

Kilo fazla boyumuz aynı fakat 70 kiloyum, ben bile diyet uyguluyorum yağ oranı fazla olduğu için.

Diyet ile şekeri ve ekmeği kesip bol bol hareket edin günde 2 öğün tüketin ve bol bol su için 1 ay gibi kısa bir sürede hızlıca kilo vermeye başlarsınız en basit diyeti yazdım.

Şınav için her zaman boş vakitlerinde şınav çekmeye çalış kendini çok zorla, baktın olmuyor dizlerini yere koyarak şınav dene zamanla normal şınav çekmeye başlarsın.

Görünüş güç demek değildir, çok fazla zargana diye dalga geçtiğim adam var bazılarını bilek güreşinde yenemiyorum bile adamın kolları ince olup çok güçlü olduğu olabiliyor.

Bilek güreşiyle triceps kası çok alakasız şeyler. Bilek güreşi kolay bir şey değil, tekniği var vs. çok fazla şeyi var. Ama triceps öyle değil. Eğer synthol basmadıysa tricepsinde gerçekten kas kütlesi olan biri kolayca şınav çekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı