1 tane ölü piksel sıkıntı çıkarır mı?

Hocam size kalmış. 9 yıl boyunca sadece 3 tane ölü pikselli monitör kullandım ne arttı ne azaldı. OLED monitör alıp 1 ölü piksel çıktığı için iade etmeyenler gördüm ki bunlar daha pahalı. Mesela bende de çıktı ölü piksel pazartesi günü 11.419 liraya aldığım monitörde ama böyle kullanmaya devam etme kararı aldım. Belki yenisi geldiğinde tekrar olacak veya daha fazla olacak. Tamamen sizin vermeniz gereken karar. İçinize sinmiyorsa iade edin.
Şuanlık pek rahatsız edecek bir durum değil fakat beni asıl korkutan şey artması. Siz daha önce buna benzer bir şeye rastladınız mı? Zaman gittikçe artan ölü piksel sayısı ya da başka bir problem.

Şu anlık pek rahatsız edecek bir durum değil fakat beni asıl korkutan şey artması. Siz daha önce buna benzer bir şeye rastladınız mı? Zaman gittikçe artan ölü piksel sayısı ya da başka bir problem.

Ölü piksel etrafındaki diğer pikselleri öldürüyor diyorlar ama bende hiç olmadı. Biri sol altta diğer ikisi sağ üst ve altta. Ama siz imkan varsa değiştirin içinize sinmediyse. Ama birinde şu denk gelmişti. Ölü pikselin olduğu yerden diskolardaki yeşil lazer gibi monitörün sol üstüne ışık gidiyordu. 2 yıl sonra olduydu bu olay değişim geldiydi garantiden.

Bu monitör sıkıntılı mı? 2. de böyle geldiyse bence bir sıkıntı var gibi. Benzer bir fiyata gaming.gen.tr de ASUS monitör var fakat oranında son zamanlarda şikayetleri çok artmış. Sıkıntılı monitör yollarlarsa iade veya değişim yaparlar mı?
Hocam teknoloji işi sanş işi demekle beraber bence 2 kere olmuş, 3. de tekrardan ölü piksel gelme ihtimali de var gelmeme ihtimali de var. Ama 2 kere ölü pikselli gelen monitörde ben bir sorun ararım şahsen.

Hocam teknoloji işi sanş işi demekle beraber bence 2 kere olmuş, 3. de tekrardan ölü piksel gelme ihtimali de var gelmeme ihtimali de var. Ama 2 kere ölü pikselli gelen monitörde ben bir sorun ararım şahsen.
Hocam sanırım iade edeceğim, peki vatanın internet sitesinden ve gaming.gen.tr den başka model sipariş versem iade konusunda sıkıntı yaşatırlar mı? Vatanın mağazası hem uzak hemde gidecek hiç vaktim yok.

Hocam sanırım iade edeceğim, peki vatanın internet sitesinden ve gaming.gen.tr den başka model sipariş versem iade konusunda sıkıntı yaşatırlar mı? Vatanın mağazası hem uzak hemde gidecek hiç vaktim yok.
Gaminggentr yi bilmiyorum fakat vatanda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hocam Vatan'a uzak olsa bile gidip orada test edip alın. Eğer 3 veya 4 üründe de ölü piksel çıkarsa zaten size hemen orada sarı fatura çıkarıp müdürün odasında para iadesi yapıyorlardı nakit ödediyseniz. Yoksa banka ile artık ne kadar süresi varsa iadesi geliyordu.

Sonrada başka bir ürüne yönelirsiniz artık çünkü bu kadar ölü pikselli bir model almaya gelmez.

Hocam Vatan'a uzak olsa bile gidip orada test edip alın. Eğer 3 veya 4 üründe de ölü piksel çıkarsa zaten size hemen orada sarı fatura çıkarıp müdürün odasında para iadesi yapıyorlardı nakit ödediyseniz. Yoksa banka ile artık ne kadar süresi varsa iadesi geliyordu.

Sonrada başka bir ürüne yönelirsiniz artık çünkü bu kadar ölü pikselli bir model almaya gelmez.
Sanırım hocam sizin dediğiniz gibi yapacağım umarım ben gidene kadar zam gelmez. Geçen hafta normalde amazon yerine vatandan alacaktım mağazadan akşam fiyatı 10K olan monitör sabah 15K olmuş. Ondan sonra bu monitörü şipariş verdim zaten.

@apopro hocam ne yaptınız monitörü? Ben de aynısını aldım hepsiburada üzerinden dün geldi. Beyaz renkte bir adet kırmızı sıkışmış piksel var, aynı nokta yeşil renkte siyaha dönüyor. sırf bunun için iade etmeyi düşünmüyorum. Siz iade ettiniz mi tekrardan?

@apopro hocam ne yaptınız monitörü? Ben de aynısını aldım Hepsiburada üzerinden dün geldi. Beyaz renkte bir adet kırmızı sıkışmış piksel var, aynı nokta yeşil renkte siyaha dönüyor. Sırf bunun için iade etmeyi düşünmüyorum. Siz iade ettiniz mi tekrardan?

Hocam bulunduğum şehirdeki vatan şubesinin birinde istediğim monitör yoktu ve diğer şubeden getirtmek için internettekine göre daha fazla para istiyorlardı bir de getirdikten sonra o da sorunlu çıkarsa iyice süreç uzucaktı yine aynı hesaba denk gelecekti. Bende gaming.gen.trden Dell G2724D aldım fakat bahtım yine şaşırtmadı ekranın tam ortasında yeşil bir şıkışmış piksel çıktı direkt iade işlemi başlattım. Galiba bütün marka modelleri deneyeceğim bu gidişle😃. Siz İstanbuldaysanız gidin İtopya, vatan, Gaming.gen falan birinin şubesinden test edip alın. Bu çekilecek çile değil çünkü.

Ben de ilk olarak bahsettiğiniz monitörü almayı düşünüyordum, sonrasında arada 2K farka değer diye MSI alayım dedim :) İade işlemini başlattım ben de bakalım yarın teslim alacaklar monitörü. Fiziksel olarak test edip bu monitörü alabileceğim bir yer yok galiba ya araştırdım da.

Yeni konular

Geri
Yukarı