1 tane orijinal CD ile 2 ayrı PC'ye yüklersek orijinalliği kaçar mı ?

Oyunu yüklersin ama açmaya çalıştığında key isteyecektir. Key ilk girdiğinde kabul edilecek diğerinde kabul edilmeyecek. Kabul edilmeyene crack yapabilirsin. Söylediklerim tüm oyunlar için geçerli değil.
 
Kardeş öyle birşey mümkün olsaydı dünyada bir kişi orjinal alırdı ve tüm insanlar orijinal oyun kullanırdı. Hiç düşündün mü? Arkadaşın alırsa kendi bilgisayarına yüklesin key i girsin. Daha sonra sen yükle istersen key girmeyi dene ama kabul etmez. Sen dosyalara sahip olursun. Crack yapıp kullanabilirsin ama online hizmetlerden yararlanır mısın bilmiyorum.
 
İkiniz de ayrı steam hesaplarından ayrı şekilde alırsanız oynarsınız. Aynı hesaptan oynayamazsınız. Adamlar uğraşıp oyun yapıyor. Korsan oynayacaksan oyna. Orijinal oynamaya çalışma.
 
Bazı oyunları istediğin pc'ye istediğin kadar kurabiliyorsun bazı oyunlarda 2 veya3 pc gibi sınırlamalar oluyor yada tek pc'ye kurabiliyorsun. Bu durumda oyunun özelliklerine bakmalısın kutusunun üzerinde yazar. Bir konu daha var neden daha cd'yle oyun alıyorsunuzki. CD olayı artık bitti artık dijital platformlar var. Örneğin steam, playstore,origin,uplay oyunları artık bu servislerden dijital olarak alıp istediğiniz kadar hesabınızla kurmalısınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı