Bak ben sana en başta anlatmıştım, konu içinde yazıyor.Bir dakika.
Hocam yeni fark ettim diskin ayrı olan bölümünü de buldum fakat hala nasıl yapacağımı çözemedim, hatayı veriyor hala.
Ekran görüntüsü atsana.
Ekran görüntüsü atsana.
Bir dakika.
Hocam yeni fark ettim diskin ayrı olan bölümünü de buldum fakat hala nasıl yapacağımı çözemedim, hatayı veriyor hala.
Bak ben sana en başta anlatmıştım, konu içinde yazıyor.Bir dakika.
Bak ben sana en başta anlatmıştım, konu içinde yazıyor.
- Bilgisayar yönetimi'ni açmak için başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > sistem ve güvenlik > yönetimsel araçlar seçeneğini seçerek bilgisayar yönetimi öğesine çift tıklayın.
- Sol bölmede depolama altında disk yönetimi öğesini seçin.
- Sabit diskinizdeki ayrılmamış bir bölgeye sağ tıklayın ve ardından yeni basit birim seçeneğini seçin.
- yeni basit birim sihirbazı bölümünde ileri seçeneğini seçin.
- Oluşturmak istediğinizi birimin boyutunu megabayt (MB) cinsinden girin veya maksimum varsayılan boyutu kabul edin ve ardından ileri seçeneğini seçin.
- Varsayılan sürücü harfini kabul edin veya bölümü tanımlamak için farklı bir sürücü harfi seçip ileri seçeneğini seçin.
- bölümü biçimlendir iletişim kutusunda aşağıdakilerden birini yapın:
- Birimi şu anda biçimlendirmek istemiyorsanız, bu birimi biçimlendirme ve ardından da ileri seçeneklerini seçin.
- Birimi varsayılan ayarlarla biçimlendirmek için ileri seçeneğini seçin.
- Seçimlerinizi inceleyip son öğesini seçin.
Hocam ayrılmamış bölgeye dediklerinizi uygularsam hard diskim sıfırlamadan birleştirme yapabilir miyim?
Sıfırlamamış oluyorsunuz. Bana güvenin.Hocam ayrılmamış bölgeye dediklerinizi uygularsam hard diskim sıfırlamadan birleştirme yapabilir miyim?
Çünkü sıfırlamak istemiyorum. D diskimde fotoğraf ve videolarım var.
SağolunSıfırlamamış oluyorsunuz. Bana güvenin.
Çözüldü mü?Sağolun
Daha denemedim hocam bilgisayarım yanımda değilÇözüldü mü?
Deneyin, sonucu bildirirsiniz.Daha denemedim hocam bilgisayarım yanımda değil
Hocam denedim ayrılmamış bölüm şu an açıldı.fakat birleştirme yapamıyorumDeneyin, sonucu bildirirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.