Bütçe
1500

sSYusufSs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
Asus Prime A320 M-K
Arkadaşlar merhaba, 1 TB / 500 GB seviyelerinde SSD almayı planlıyorum. 1 TB olan 2 tane SSD buldum fiyatına göre makul geldi. Hangisini önerirsiniz? Kullanan var mı? Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

İkisi de güzel.

Bunları öneririm:

SanDisk önermiyorum, PNY güzel markadır alabilirsiniz.
@Mansion neye güldünüz acaba? Daha marka araştırması bile yapmamışsınız SanDisk ürünlerinin kronik sıkıntılı olduğunu hepimiz biliyoruz, PNY markası Amerikan merkezli güzel bir firma ve kaliteli ürünler geliştiriyor, ama siz daha kitabı kapağından yargılıyorsunuz.

@353380

Evet haklısın. SanDisk berbat bir marka. Aslında Samsung'da berbat bir marka hepsi kronik sorunlu falan böyle...

@Timur58 @403646 @Sir Benjamin ben hep ne diyorum arkadaşlar SanDisk kötü diye hiç bana inanmıyorsunuz.

Sandisk ultra modelleri sorunsuz ve kaliteli modellerdir.

Aradaki farkı verip Ultra 3D almak daha mantıklı gibi duruyor.
Kontrolcü, DRAM, yazılım gibi yönlerden güzel bir ivme kazanıyor. Hem fiyat farkı da az.

Daha marka araştırması bile yapmamışsınız SanDisk ürünlerinin kronik sıkıntılı olduğunu hepimiz biliyoruz.

SanDisk Ultra? Ayrıca SanDisk'in aslında yine Amerikan merkezli Western Digital'in (WD) alt kuruluşu, markası olduğunu da hepimiz biliyoruz.

@Sir Benjamin hiç öyle olur mu WD ve SanDisk dandik Çin markası

Samsung'da kronik sorunlu falan böyle(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…