Mert Erbeden
Decapat
Daha fazla
Hocam bu gelişen teknolojiye bağlı. Belki de bulut oyunculuuğa geçeceğiz belki de yeni bir sıkıştırma yöntemi çıkacak ve oyun dosyaları küçülecek. Yani şu anlık ve geleceğe dönük bir şey alsanız yeter.
Demek istediğim şey oyunları oynadıkça silersen 1 TB seni götürür ama yok bana yetmez dersen 2 TB fazlasıyla yeterli olacaktır.
Aslında bahsettiğim olay hikaye oyunlarında değil yüksek boyutlu Online oyunlar RDR2 Watch Dogs Legion GTA V vs gibi oyunlar Assassin's Creed Valhalla zaten oynanıp silinir ya da Forza 5 gibi oyunlar bunların depolama alanları gerçekten can sıkıcı olabiliyor o yüzden 1TB SATA SSD sizce bunları götürür mü? Sistemim iyi fakat depolama sıkıntıları çekiyorum maalesefBen oyunlar için 1 TB M.2 SSD aldım. Gayet güzel yetiyor 15 tane falan o
Ben oyunlar için 1 TB M.2 SSD aldım. Gayet güzel yetiyor 15 tane falan oyun var bilgisayarımda. Tabii yanında 480 GB SATA SSD'de kullanıyorum. Ama 930 GB olarak geliyor yüksek boyutlu bile 5 tane oyun indirebilirsin daha ne olsun.
Yun var bilgisayarımda. Tabii yanında 480 GB SATA SSD'de kullanıyorum. Ama 930 GB olarak geliyor yüksek boyutlu bile 5 tane oyun indirebilirsin daha ne olsu