Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MediaMarkt'tan 1TB WD HDD aldım eve gelip bilgisayara bağladım 1TB gördüm tamam çalışıyor dedim. Dün akşam güncelleme yaptı Windows ve bugün baktığımda 1 TB HDD 64 Mb görünüyor. Disk yönetiminden BIOS'tan her yerden baktım biçimlendirdim bir çok forumda bir sürü gereksiz program indir denilmiş hepsini yaptım ama hala 64 MB görünüyor?
Görünüyor hocam (Bu arada mesajı yeni gördüm Çok Teşekkürler cevap için.) HDD'mi yeni aldığımda (2016) PC'ye takıp denediğimde 1TB gördüm ve kutusuna geri kaldırdım. O günden beri kutusunda duruyordu, (Gardırobun üzerinde hiç kımıldamadı bile yerinden.Sistemimdeki HDD'ler yeterli olduğundan, PC'ye birşey olursa ve birde boş yere güç çekmesin, lazım olunca takarım diye hiç kullanmadan kutusuna kaldırdım, bugün takıp baktığımda Kapasite 1-TB yerine 31MB görünüyor bütün HDD Programlarında, BIOS'ta HDD görünüyor, bunu nasıl düzeltebilirim . bozulmuş olmasına imkan vermiyorum kendi kutusunda ambalajında kımıldama ihtimali olmayan yerde durdu ve aldığımda takıp 1TB görüp geri kaldırdım. Youtube'da aynı sorunu çözen bir sürü video var ama hepsi virüslü programlara ve kendi sitelerine tıklanma alma peşinde hiçbirinden bir fayda göremedim.
Birde HDD Capacity Restore Programını kurdum hocam ama program iniyor kuruluyor ama çalıştır dediğimde hata veriyor hiçbir ekran gelmiyor saatlerce bekledim tık yok bende kapatıp kaldırdım. (Kendi resmi sitesinden indirdim programı)
Not : Bende kimse cevap vermeyince Cevap Bekleyen Konulara düştü sandım, aradım sitede bulamadım sonra silindi herhalde diye tekrar konu açmıştım nasıl kapatırım bu konuyu? "WD 1 TB Blue HDD 31 MB Görünüyor - Technopat Sosyal"