Soft Donanım
Decapat
- Makaleler
- 6
Hocam ayıp olmazsa üçüne de talibim.Sen niye benim ekran kartlarımı üzüyorsun? Tamam bir GTS 250 olmayabilirler ama hepsi hoş kartlar.

Hocam ayıp olmazsa üçüne de talibim.Sen niye benim ekran kartlarımı üzüyorsun? Tamam bir GTS 250 olmayabilirler ama hepsi hoş kartlar.
Sen niye benim ekran kartlarımı üzüyorsun? Tamam bir GTS 250 olmayabilirler ama hepsi hoş kartlar.
Koleksiyon mu hocam çok güzel.
Hocam ayıp olmazsa üçüne de talibim.![]()
Yok hocam estağfurullah hepsi güzel kartlar bende de var mini ekran kartı fakat birkaç yıl önceki fiyatlara bende böyle koleksiyon yapıyordum adam FX5500'ü 600 TL'ye koymuş neymiş sırf koleksiyonluk nostaljik kart üzücü.
Kutusu, tüm içeriği duruyorsa o kadar koleksiyon ederi olabilir belki. Yanlış hatırlamıyorsam agp bir karttı FX5500. bazı kişiler kasasından, anakartına böyle eski bilgisayar topluyorlar. Dümdüz tek karta 600 TL çektiyse o komik olur. 9600 GT'nin kutulusunu çok aramam rağmen bulamadım örneğin. Kiraz çiçeği tasarımı ASUS'un o zamanlar yaptığı en hoş modellerdendi.
3870'i düşünebilirim, fanı çim biçme makinesi gibi ses yapıyor hala bir çare bulamadım.![]()
Yav keşke konu açmasaydım ya ürün gitti.