1 Venezuela Bolivarı 3 Türk Lirası

Çok istiyorsanız gidin Venezuela'ya bakalım kaç gün durabilceksiniz? Türkiye ekonomisi şuan çok iyi durumda. 2 ay önce Londra'dan geldiğimde 5 sterlin ile karnımı doyurdum. Yanımdaki İngiliz arkadaşım Türkiye ekonomisini çok kıskandım keşke burada doğsaydım demişti ucuzluğu görünce.
Aynen. Seks turizmi de böyle işliyor. Vietnam da çok ucuza çok ilginç imkanlar var. Turistler harika diyor oraya. Biz de Vietnam'a dönmeyelim istiyoruz :)
 
Artık sadece A haber izliyorum çünkü dayanamıyorum artık bu şekilde.
A Haber kendini çok bozdu :) Eskiden Türkiye şöyle iyi böyle iyi diyor moral veriyordu...

Şimdi sürekli İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi belediyelerin kötülüğünü gösteriyor. Sonra Afrika, Avrupa ülkelerinde zor hayatları gösteriyor. Millet haline şükretsin moduna geçtiler :D Sevmedim. Eski politika daha iyidi, Şam'da namaz kılacağız, Mars'a yol yapacağız. Yerli uçak göklerde.... Nerde o eski günler?
 
Çok istiyorsanız gidin Venezuela'ya bakalım kaç gün durabileceksiniz? Türkiye ekonomisi şu an çok iyi durumda. 2 ay önce Londra'dan geldiğimde 5 sterlin ile karnımı doyurdum. Yanımdaki İngiliz arkadaşım Türkiye ekonomisini çok kıskandım keşke burada doğsaydım demişti ucuzluğu görünce.

İroni yaptığını varsayıyorum yoksa yazık haline.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı