Gapirkont
Hectopat
- RAM
- 8+8 GB 3000MHz
- SSD veya HDD modeli
- 500Gb Kioxia M.2
- Ekran kartı
- RX 6600
- Anakart
- H610M-K D4
- İşlemci
- i3 12100f
300FPS aldığım bir oyunda bile %1 ve %0.1 FPS değerlerim sürekli olarak 10-30 civarlarına düşüyor ve takılmalar yapıyor. Diskimde bir sorun olduğunu sanmıyorum, test sonuçlarını aşağıya bırakacağım. Daha önce 3 ay kadar MPT ile overclocklu şekilde kullandım ekran kartını, o mu bir zarar verdi bilmiyorum. Tek merak ettiğim şey, bu sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi? Defalarca kez format attım, farklı farklı sürücüler denedim ancak düzelmedi. Eğer ekran kartından olduğuna emin olursam direkt olarak değiştireceğim ekran kartını. Defalarca kez konu açtım ancak cevap bulamadım, cidden canımı çok sıkıyor bu durum.
@kino @deadfellow @Süleyman Yusuf @Hamza Ensar Sağlam Konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.
Daha önce yaşadığım sorunlarla ilgili açtığım konular;
www.technopat.net
www.technopat.net
@kino @deadfellow @Süleyman Yusuf @Hamza Ensar Sağlam Konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.
Daha önce yaşadığım sorunlarla ilgili açtığım konular;
Çözüldü: i3 12100F sistem kasıyor
Sistem yaklaşık 6 aylık. İlk aldığım zamanlar hiçbir problem yoktu, yeni yeni donma kasma problemleri başladı. Chrome'da bile ara sıra kasıyor, imleç takılıyor, zaman zaman sanki monitör 60Hz'e düşüyor gibi oluyor. Oyunlarda drop giriyor, stutter yaşıyorum. Tek istediğim akıcı bir şekilde kasma...
i3-12100F sistemde fare imleci kasıyor
Sisteme format attıktan sonra böyle bir sorun başladı. Ufak da olsa bir yük binince, arkada oyun açmak, fazladan Chrome açmak gibi, mouse imleci ve ekranda o an ne varsa ara sıra kasmaya başlıyor. Sekmeyi aşağı kaydırırken veya fareyi hareket ettirince sanki monitör 1-2 saniyeliğine 60Hz'e düşüp...
Son düzenleme: