C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #11 BSimsek dedi: Ben almazdım, bu görseli dün aldım hem sıfır kart hem peşin fiyatına 4 taksit. İndirim dün bitti. Genişletmek için tıkla... Kart almak istediğim zaman bu ilanlar bana denk gelmiyor, almayacağım zaman indirim üstüne indirim oluyor.
BSimsek dedi: Ben almazdım, bu görseli dün aldım hem sıfır kart hem peşin fiyatına 4 taksit. İndirim dün bitti. Genişletmek için tıkla... Kart almak istediğim zaman bu ilanlar bana denk gelmiyor, almayacağım zaman indirim üstüne indirim oluyor.
BSimsek Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 584 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 cenkkk dedi: Kart almak istediğim zaman bu ilanlar bana denk gelmiyor, almayacağım zaman indirim üstüne indirim oluyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda ekran kartlarında çok güzel indirimler görüyorum. Elbet birine denk gelirsin diye düşünüyorum.
cenkkk dedi: Kart almak istediğim zaman bu ilanlar bana denk gelmiyor, almayacağım zaman indirim üstüne indirim oluyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda ekran kartlarında çok güzel indirimler görüyorum. Elbet birine denk gelirsin diye düşünüyorum.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 1 Haziran 2022 #13 cenkkk dedi: Arkadaşlar, yurt dışından alınmış, 1 yıl mining yapılmış, garantisiz MSI GTX 1660 Super 4200 TL'ye alınır mı? Genişletmek için tıkla... alınır. almadan önce detaylı teste tabi tutmak gerekir ama...
cenkkk dedi: Arkadaşlar, yurt dışından alınmış, 1 yıl mining yapılmış, garantisiz MSI GTX 1660 Super 4200 TL'ye alınır mı? Genişletmek için tıkla... alınır. almadan önce detaylı teste tabi tutmak gerekir ama...
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #14 Elektriğe zam da yapıldı zaten çok az kazandırmaya başlamıştı yakında satılmaya başlar madencilik kartları bence daha da düşecek piyasa.
Elektriğe zam da yapıldı zaten çok az kazandırmaya başlamıştı yakında satılmaya başlar madencilik kartları bence daha da düşecek piyasa.