1 yıl sınıfta kalınınca açık liseye geçilebilir mi?

@Nilgün T, bu sene sınıfta kalıp seneye açık liseye geçerseniz, 11. sınıfı tekrar edersiniz ve üniversiteye girişinizde sorun olmaz. Önemli olan YKS sonucu.

@Nilgün T, bu sene sınıfta kalıp seneye açık liseye geçerseniz, 11. sınıfı tekrar edersiniz ve üniversiteye girişinizde sorun olmaz. Önemli olan YKS sonucu.

Teşekkürler.

Peki 2026 sınavına kadar mezun olma ihtimalim var mıdır yani yaşıtlarımla aynı sınava girebilme ihtimali

Çokk teşekkür ederim kafamdakı sorulara çözüm oldu hepsi🙏

Bende şu an aynı şey için uğraşıyorum, umarım cevap gelir

@Rowaulf @hogwartscanavarı Merhaba ben şu an 11. Sınıfım okula gitmeyi bıraktım bilerek sınıfta kalıp 2025 Eylül ayında açığa geçeceğim fakat yaşıtlarımla birlikte 2026 yılında YKS'ye girebilecek miyim diye düşünüyorum az çok araştırarak girebiliyorum kanısına vardım fakat size de sorayım dedim ben yaşıtlarımla birlikte 2026 YKS sınavına girebilir miyim? Sistem 5. dönemden başlatır diye düşünüyorum büyük ihtimalle sizler ne dersiniz?

Bunun için ayrı konu açmıştım fakat cevap veren olmayınca size de bir sorayım dedim.

Evet geçebilirsiniz.

Evet geçebilirsiniz.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı