1 yıl sınıfta kalmış birisi açığa geçebilir mi?

Artık 1 sene kalanlar geçebiliyor, emin olmak için MEB'i arayıp sorabilirsin, hem MEB'i hem ilçe MEB'i hem halk eğitimi ara bazen vazgeçirmek için farklı farklı şeyler söyleyebiliyorlar hocalarına hiç sorma zaten şu ana kadar doğru bilgi veren öğretmen görmedim, şu an açık lise kayıtları yok sadece kayıt yenileme var eylül ayında geçiş yapabilirsin.
peki 2 seneyi bir senede bitirebilir miyim yüzyüze artık sınavlar

Peki 2 seneyi bir senede bitirebilir miyim yüz yüze artık sınavlar.

Bilmiyorum ben açık lise okumadım araştırdım sadece eğer açık liseye sıfırdan başlayacaksan pek sanmıyorum ama atıyorum 10. sınıfa kadar örgün okudun sonra açık liseye geçmeye karar verdin o şekilde olabilir diye düşünüyorum 1 senede.

Bilmiyorum ben açık lise okumadım araştırdım sadece eğer açık liseye sıfırdan başlayacaksan pek sanmıyorum ama atıyorum 10. sınıfa kadar örgün okudun sonra açık liseye geçmeye karar verdin o şekilde olabilir diye düşünüyorum 1 senede.

Hocam tekrardan merhaba, şu an 11. Sınıfım sınıf tekrarına kaldım. Yine 11 okuyacağım yani. Eylül ayında kayıtlar açıldığında geçebilir miyim? Bana MEB veya halk eğitim merkezi olmayacağını söyledi fakat yine de kayıtların açılmasını beklememi söylediler. Kesin bir şey söylemediler. Kafam çok karıştı benim. Kesin bir bilginiz var mı?

Hocam tekrardan merhaba, şu an 11. Sınıfım sınıf tekrarına kaldım. Yine 11 okuyacağım yani. Eylül ayında kayıtlar açıldığında geçebilir miyim? Bana MEB veya halk eğitim merkezi olmayacağını söyledi fakat yine de kayıtların açılmasını beklememi söylediler. Kesin bir şey söylemediler. Kafam çok karıştı benim. Kesin bir bilginiz var mı?
evet geçebilirsin bir yıl sınıfta kalanlar geçebiliyor. kim ne derse desin geçersin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı