1 yılda kol kaç cm büyür?

mehmetlk3k32

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım %10 yağ oranında ve 15 kilo eksiği var şu anda kolu 28cm yüksek proteinle besleniyor, antrenman kalitesi ve yeterliliğine dikkat ediyor, uykusuna dikkat ediyor.
Ve kreatin kullanıyor 1 yılda kolu sizce kaç cm olur genetiği ortalama.

Tabii ki kisiden kisite degisir bu sorunun tam bir cevabi yoktur ancak naturel bireyler icin 4cm'den fazla buyume gorulmez genelde.
Ortalama bir genetik ve iyi calisma ile bir yilda 2-3cm buyuyebilir.

Arkadaşım %10 yağ oranında ve 15 kilo eksiği var şu anda kolu 28cm yüksek proteinle besleniyor, antrenman kalitesi ve yeterliliğine dikkat ediyor, uykusuna dikkat ediyor.
Ve kreatin kullanıyor 1 yılda kolu sizce kaç cm olur genetiği ortalama.
Ben yaklaşık 16.5 yaşımda 165 47 kiloda 28cm kolla başlamıştım. 6 ay parkta barfiks vs. çalışıp, 1 yıl salona gittim. Yaklaşık 1.5 yıl sonra 170 62 kiloda pumpsız 34-34.5 seviyesine gelmişti. Tabi beslenme vs. hiç dikkat etmedim

Ben yaklaşık 16.5 yaşımda 165 47 kiloda 28cm kolla başlamıştım. 6 ay parkta barfiks vs. çalışıp, 1 yıl salona gittim. Yaklaşık 1.5 yıl sonra 170 62 kiloda pumpsız 34-34.5 seviyesine gelmişti. Tabi beslenme vs. hiç dikkat etmedim
15kg almissin hocam spor yapmasan bile o kadar kilo aldiginda kollarin buyuyecek zaten.
Ancak spor ile uzerine bu kadar kilo almadan kas hacmi koyabilecegi maks degerler bunlar. (arastirmalar baz alinmistir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı