1 yıldır bağlanmayan Türk Telekom fiber

@CheNuts öyle diyorsa Telekom'dan anlaşma yoksa taşıyın.
@CheNuts HiperNet Telekom da VDSL'dir. Fiber e normal fiber diyorlar.
Ama çakallık olsun diye VDSL olan yere de fiber dedikleri oluyor. Onlar için belli yerde turuncu fiber kablosu varsa direk fiberdir.

@CheNuts öyle diyorsa Telekom'dan anlaşma yoksa taşıyın.
@CheNuts HiperNet Telekom da VDSL'dir. Fiber e normal fiber diyorlar.
Ama çakallık olsun diye VDSL olan yere de fiber dedikleri oluyor. Onlar için belli yerde turuncu fiber kablosu varsa direk fiberdir.
Türk telekomun sitesinde şöyle yazıyor

HİPERNET, Hiper Hızlı İnternet!​

HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir.
HİPERNET paketleri:

• Mahalle ya da sokağınıza kadar gelen Fiber optik kablo ile 24 Mbps'ye kadar hızdan başlayarak altyapı uygunluğunuza göre 100 Mbps'ye kadar bağlantı hızı,
Biz bunların genel merkezine gidip mahalleye fiber getirdiniz, fiber istiyoruz dedik bu paketi bağladılar. Şimdi bu Fiber mi VDSL mi dolandırılıyor muyum?

@CheNuts işte benim de hattım VDSL Telekom dan bakınca hipernet diyor. Bunların fiber dediği herhangi bir saha dolabına fiber kablo geliyor ise orası onlar için fiberdir.
Gerçek fiber binanızın girişinde Telekom yazan bir kutu ile gelmesi lazım.
Netspeed altyapı kontrolü yaptınız fiber olsaydı saha dolabına 0 metre mesafe derdi.

@CheNuts işte benim de hattım VDSL Telekom dan bakınca hipernet diyor. Bunların fiber dediği herhangi bir saha dolabına fiber kablo geliyor ise orası onlar için fiberdir.
Gerçek fiber binanızın girişinde Telekom yazan bir kutu ile gelmesi lazım.
Fiber kutusunu da 1 sene önce bu aylarda getireceğiz dediler sıra gelmesini bekleyin dediler ama hala bir değişiklik yok, şimdi bunlar sözleşme süresi bitmeye yakın ararlar kanka yeni kampanya yapalım sana diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı