Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 10 Mart 2024 #1 28 Aralık 2022'den beri kullandığım iPhone 11 cihazımın şu an pil sağlığı 92 oldu. İyi mi sizce?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 10 Mart 2024 #2 Normal. İyi yani dostum.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 10 Mart 2024 #3 Kaan Diktaş dedi: Normal. İyi yani dostum. Genişletmek için tıkla... Normalde 95'di son güncelllemelerden sonra 92 kadar düştü.
Kaan Diktaş dedi: Normal. İyi yani dostum. Genişletmek için tıkla... Normalde 95'di son güncelllemelerden sonra 92 kadar düştü.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.841 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 yigithandeniz dedi: Normalde 95'di son güncelllemelerden sonra 92 kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse.
yigithandeniz dedi: Normalde 95'di son güncelllemelerden sonra 92 kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse.
Made In Turkey Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme yasak değil miydi?
KİNGSEMİH dedi: Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse. Genişletmek için tıkla... Planlı eskitme yasak değil miydi?
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 10 Mart 2024 #7 KİNGSEMİH dedi: Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyince psikolojik olarak rahatsız ediyor beni ya.
KİNGSEMİH dedi: Güncelledikçe daha hızlı düşecek. Güncelleme ihtiyacı hissetmiyorsanız kalsın hangi sürümdeyse. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyince psikolojik olarak rahatsız ediyor beni ya.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.841 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #8 yigithandeniz dedi: Güncellemeyince psikolojik olarak rahatsız ediyor beni ya. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin 2 ay sonra o değeri 89 olarak gördüğünde buraya konu açmana gerek yok o zaman. Bir 2 ay sonra da 85 gördüğünde psikolojin iyi kalacaksa okey. Made In Turkey dedi: Planlı eskitme yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Neden yasak olsun değil tabii ki.
yigithandeniz dedi: Güncellemeyince psikolojik olarak rahatsız ediyor beni ya. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin 2 ay sonra o değeri 89 olarak gördüğünde buraya konu açmana gerek yok o zaman. Bir 2 ay sonra da 85 gördüğünde psikolojin iyi kalacaksa okey. Made In Turkey dedi: Planlı eskitme yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Neden yasak olsun değil tabii ki.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 10 Mart 2024 #9 Made In Turkey dedi: Planlı eskitme yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Türkiye bir şey demediği sürece yasak değil. Fransa aslanlar gibi dava etti, kazandı.
Made In Turkey dedi: Planlı eskitme yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Türkiye bir şey demediği sürece yasak değil. Fransa aslanlar gibi dava etti, kazandı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Mart 2024 #10 Benim de 1 yıllık ve 80. xD