1 yıllık laptopu nasıl iade edebilirim?

Dostum almam şart oldu resmen sistem doğru düzgün çalışmıyor gta san andreas bile oynayamıcaksam neyine verdim ben 3000 i

İade almazlar ve (sıkıntı çıkarmayacak ve en ucuzları seçtim) bunlar 300 TL tutuyor, sistemi güçlendirin.

Sistem yetersizliği benden kaynaklı değil ki ama
Bu mantıkla düşünürsek hiçbir konunun içinden çıkamayız. Örnek olarak ayakkabıların eskimesi veya bilmem kaç yıllık ıPhone 4'ün birçok uygulamada destek sıkıntısı da sizden kaynaklı değil. Sizin dediğinize göre bir ürünü bir kere aldıktan sonra sonsuza kadar yenileyip kullanabiliriz.

Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam bir laptop aldınız ve performansından memnun olmadığınız için servise gönderdiniz fakat sağlam dediler. Size RAM ve SSD takviyesi önerdiler performans artması için ve sizde istemiyorsunuz ve gerçekten 1 senelik laptop'u iade etmek istiyorsunuz. Fazlasıyla garip. Alırken size özelliklerini gösterdiler sanırım? Sorun benlik değil ki demeniz de saçma.

Dostum almam şart oldu resmen sistem doğru düzgün çalışmıyor gta san andreas bile oynayamıcaksam neyine verdim ben 3000 i
3000 lira bu devirde bir masaüstü bilgisayar için bile bir şey ifade etmiyor siz laptoptan bahsediyorsunuz. ah nerde o eski günler 2014’te 3000 liraya gtx 770’li sistemler yapılırdı

Hocam okadar kaliteli olmayan laptoplar bile 2500 den basliyor 600 lirayi laf etmene gerek yok bence bu devirde 600 lira neye vermiyoruzki

Ürünün özelliklerine bakıp aldıysan bunu da araştırman lazımdı. Ama bir çok kişinin dediği gibi yükseltmeyi yapman seni biraz daha götürür.

Diğer donanımları bilmiyorum ama 4GB ramli sisteme 3000 lira verdiyseniz suç birazda sizde. Para kolay kazanılmıyor biraz araştırıp almanız lazım. SSD ve Ram takviyesi dışında pek bir seçeneğiniz yok.

Dostum o kadar para verip bu sistemden 2004'ten kalma dandik bi oyun bile oynayamıyorsam ne anlamı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…